Hoe maak je een waterdicht Leg Cast

Hoe maak je een waterdicht Leg Cast


Een cast is een harde schaal gemaakt van twee lagen die een gebroken of gebroken botten beschermt. De binnenlaag is vervaardigd uit katoen en de buitenlaag is gemaakt van gips of glasvezel, die buigbaar kunststof. Afgietsels zijn niet waterdicht en mag niet in water worden ondergedompeld zonder een beschermende bekleding. Als de binnenste katoen nat wordt, kan het een uitslag of infectie, wat zal resulteren in een langere herstelperiode veroorzaken. Houd een been cast beschermd in water met een waterdichte hoes.

instructies

Waterdicht met Cover en handpomp

1 Kijk voor een waterdichte cast cover die een handpomp omvat. Deze zijn verkrijgbaar bij medische toeleveringsbedrijven, arts kantoren en drogisterijen.

2 Meet de lengte van het been om de juiste cast dekkingsgrootte schaffen. Gebruik een flexibel meetlint en meet de achterkant van de cast, vanaf de achterkant van de hiel tot de bovenkant van de gietvorm. Voeg 2 duim aan de meting.

3 Meet de omtrek van het been, boven de gietvorm, en aftrekken 1 inch. U krijgt een duim af te trekken om ervoor te zorgen de waterdichte hoes is strak tegen het been om eventuele voorkomen dat water door middel van losse gebieden.

4 Schuif het deksel over de cast, zodat het geheel bedekt is. U een extra inch materiaal zich uitstrekt voorbij de bovenkant van de gietvorm hebben.

5 Gebruik de handpomp, die bij de waterdichte cast cover, om alle het interieur lucht te verwijderen. Zodra de lucht is verwijderd, moet de cover kijkt strak en gerimpeld tegen de cast.

6 Wacht tot 10 minuten voor het invoeren van het water om ervoor te zorgen de waterdichte hoes zal strak en gerimpeld blijven.

Waterdicht met Plastic Bag

7 Schuif de zak over het been cast en trekken tot net voorbij de top van de cast. Gebruik je handen om klopje neer de zak om lucht aan de binnenkant te verwijderen voordat het afdichten.

8 Rek grote elastiek rond de voet en het been van de gietvorm op de buitenkant van de zak. Regelen de rubberen band juist boven de bovenkant van de gietvorm, via je been. De rubberen band moet goed aansluiten op de zak, maar moet niet een gevoel van onbehagen over uw been.

9 Wrap waterdichte tape over de rubberen band. Dit zal de cast in de plastic zak af te dichten en te voorkomen dat er water in.

10 Knip de overtollige tas die verder reikt dan de tape.

Waterdicht met een Non-Latex Seal

11 Meet de voet van de hiel tot de bovenkant van de gietvorm, en voeg 1 inch op de juiste maat te kopen.

12 Schuif de cast in de zak. Stel de zak rond de voet voor het sluiten van de afdichting.

13 Trek de niet-latex diafragma-afdichting over de bovenkant van de gietvorm. Het opwaarts uitstrekken op het been om een ​​luchtdichte afdichting te creëren.

Hints

  • Wikkel een elastische bandage rond de top van de cast om eventuele ruwe randen porren de waterdichte hoes te voorkomen.
  • Controleer altijd de plastic zak voor gaten of scheuren voordat met betrekking tot de cast.
  • Controleer de waarschuwingslabels van de waterdichte cast met pomp en waterdicht cast met niet-latex seal.
  • Vermijd het zwemmen in de grote zak met tape en waterdicht cast cover met non-latex seal.