Hoe maak je een vuurwapen voor Defensie van het Huis Pick

Als u de beslissing om een ​​vuurwapen voor thuis verdediging te kopen gemaakt, zijn er een aantal belangrijke kwesties aan te pakken voordat u zelfs stap voet in een gun shop of deelnemen aan een kanon toont. Juridische overwegingen en veiligheid zijn de voornaamste onder hen. Hier is wat te overwegen bij de aankoop van een vuurwapen voor thuis verdediging.

instructies

1 Begrijp de wetten in uw staat met betrekking tot het legale gebruik van kracht voor zelfverdediging. Elke staat heeft iets andere regels en voorschriften die het gebruik van vuurwapens regeren voor zelfverdediging, en het is de verantwoordelijkheid van de vuurwapen eigenaar om ze te kennen. Onbekendheid met de wet is niet een verdediging die zal opstaan ​​in de rechtbank.

2 Ga naar een schietbaan die pistolen verhuurt, en probeer een aantal. Het heeft geen zin om een ​​vuurwapen te kopen voordat je weet hoe het voelt om te schieten. Evenmin heeft het zin om de grootste, baddest pistool kopen in de etalage als de terugslag klopt u van uw voeten elke keer dat je het vuur. Het is noodzakelijk dat u in staat om vóór de touwtjes in handen, tijdens en na een conflict dat u nodig heeft om een ​​vuurwapen te gebruiken.

3 Neem een ​​vuurwapen veiligheid cursus die thuis verdediging betreft aanpakt. De National Rifle Association heeft een tool op de website die u kunt gebruiken om goedgekeurde cursussen en instructeurs vinden in uw omgeving. Praat met de instructeur. Beschrijf uw omstandigheden, en vraag de instructeur voor advies over de beste soort van thuis verdediging vuurwapen voor uw behoeften.

4 Begrijpen dat verschillende wapens bestemd voor verschillende doeleinden. Geweren en schoot geweren, ook wel bekend als de lange geweren, zijn over het algemeen niet de beste keuze voor thuis verdediging. Ze zijn omvangrijk, moeilijk nauwkeurig in kleine ruimtes te vuren, zoals de kamers van een woning en ze zijn zo krachtig dat de kogels wanden kunnen binnendringen en verwonden onschuldige omstanders - met inbegrip van uw familieleden - in aangrenzende kamers. Er zijn veel pistolen die zo krachtig dat ze ook het lichaam van de indringer kan binnendringen en door muren om onschuldige omstanders verwonden zijn.

5 Verkrijg de kenmerken van verschillende kalibers kennen. Ga naar het pistool shows en het pistool winkels en vragen te stellen. Verantwoordelijk gun winkeliers zijn over het algemeen meer dan blij om de tijd om klanten te informeren te nemen, zodat ze de veiligste, beste keuze van vuurwapen voor hun huis verdediging nodig heeft.

6 Koop een huis verdediging vuurwapen dat u vertrouwd mee bent. Zorg ervoor dat het comfortabel te houden, vuur, schoon en op te slaan. Oefen schieten uw huis verdediging vuurwapen op een schietbaan, en bewaar het slot en grendel - vooral als er kinderen in het huis.

Hints

  • De Amerikaanse Centers for Disease Control meldt dat zelfmoord is de derde belangrijkste doodsoorzaak onder tieners en jonge volwassenen tussen de leeftijden van 15 en 24. Het hebben van een pistool in je huis verhoogt het risico op zelfmoord sterk. Guns worden gebruikt in 60 procent van de tiener zelfmoorden. Als je kinderen hebt - of ze nu kinderen, tieners of college-leeftijd - zorg ervoor dat je je wapens te houden goed beveiligd, en bewaar de munitie te scheiden van het vuurwapen. U moet houden ook een open communicatie met uw kinderen en professionele hulp te zoeken voor hen als u vermoedt dat uw kind is depressief.