Hoe maak je een voorgeladen Pneumatic Airgun Vul

Hoe maak je een voorgeladen Pneumatic Airgun Vul


Er zijn drie soorten pneumatische pistolen --- meervoudige slag, enkele slag en voorgeladen. Multi-takt air guns vereisen doorgaans tussen de twee en 10 slagen van de pomp hendel om de druk die nodig is voor het schieten te bereiken. Een enkele slag pneumatische verkrijgt de vereiste druk met slechts één slag van de pomp hendel. Pre-geladen pneumatische guns hebben een air reservoir dat 60 tot 80 schoten waarde van perslucht opgeslagen. In tegenstelling tot de multi- of single-takt lucht geweren, pre-geladen pneumatische pistolen nodig hebt om het reservoir gevuld als het leeg is, hetzij door een handmatige luchtpomp of door een Scuba tank.

instructies

Handmatige luchtpomp

1 Controleer het luchtkanon zodat deze niet geladen.

2 Nauw sluit de lucht adapter. De lucht adapter zal ofwel in de lucht reservoir of de pomp, afhankelijk van uw merk en model van luchtpistool worden bevestigd.

3 Sluit de adapter aan de pomp. Sluit de ontluchting schroeven.

4 Pomp lucht in het reservoir totdat de drukmeter de gewenste pounds per vierkante inch (PSI). Air guns vergen doorgaans tussen 2000 en 3000 PSI.

5 Open langzaam de ontluchtnippels om de druk in de pomp te verlichten. Als de lucht niet langer de ontluchtingsschroef wordt verlaten, koppelt de lucht reservoir van de pomp.

Duikfles

6 Controleer het luchtkanon zodat deze niet geladen.

7 Nauw sluit de lucht aan op de Scuba tank.

8 Sluit de lucht reservoir om de lucht adapter.

9 Open langzaam de release ventiel van de Scuba tank.

10 Wanneer de lucht reservoir verkrijgt de vereiste luchtdruk, sluit de klep op de Scuba tank.

11 Koppel de lucht reservoir uit de lucht adapter net genoeg om af te bloeden van de hoge druk opgeslagen tussen de tank en de lucht reservoir.

12 Wanneer de druk is opgelucht, koppel de lucht reservoir uit de lucht adapter.

Hints

  • Bij gebruik van een Scuba tank, niet de lucht reservoir te snel te vullen. Naarmate de druk toeneemt, zal de warmte opbouwen en kunnen de verschillende afdichtingen beschadigen.
  • bloeden altijd de hoge druk lucht voordat u de lucht reservoir uit de lucht adapter. Doet u dit niet kan leiden tot de adapter slang los te koppelen aan een hoge snelheid en kan letsel veroorzaken.