Hoe maak je een Voorbewerkt Ski Reparatie

Je hebt net je dure nieuwe ski's lopen over een scherpe steen. Zijn ze geruïneerd? Helemaal niet. Ervaren skiërs weten dat dit onvermijdelijk is. Word bedreven in deze reparatie, en u zult in de vraag op ski hutten overal. Deze reparatie wordt het best uitgevoerd in een garage of kelder met een cementen vloer, omdat hot P-Tex drippings vloeren en tapijten kunnen beschadigen en brand veroorzaken.

instructies

1 Breng de beschadigde ski naar binnen, waar het warm te krijgen. Droog het af. Laat deze opwarmen tot kamertemperatuur.

2 Plaats de ski ondersteboven over twee schragen of stoelen in een garage of kelder. Hoe stabieler kunt u de ski, het beter te maken. Probeer het uitlijnen van de ski, zodat het uiteinde rust tegen een muur.

3 Inspecteer de guts. Verwijder eventuele ingesloten stenen of vuil. Met behulp van een scherp mes, trim elke ruwe randen van de guts tot een gladde gat blijft.

4 Ontsteken het einde van een P-Tex kaars. Dit kan met een lucifer, maar is veel gemakkelijker met een aansteker. Als de kaars opwarmt, wordt gesmolten P-Tex druppelen vanaf het einde van de kaars. Zorg ervoor om het niet te druppelen op jezelf.

5 Neem de kaars aan de ski- en drip P-Tex in de guts. Maak je geen zorgen over het krijgen van druppelt op andere delen van de ski. Ze kunnen eenvoudig worden afgeschraapt later af. U kunt het infuus te regelen door het draaien van de kaars. Voor een diepe guts, dep de kaars direct tegen de ski.

6 Ga door het vullen van de guts, totdat de reparatie materiaal is iets hoger dan de oorspronkelijke ski basis. Blaas de kaars uit.

7 Wanneer de reparatie gebied is koel genoeg om aan te raken, gebruik dan een metalen ski schraper te scheren beneden het herstel tot het niveau met de oorspronkelijke ski basis. Werk langzaam met de schraper; agressieve schrapen kan de ski bodem beschadigen.

8 Houd de schraper in beide handen en trek ze naar u over de reparatie. Hoek de schraper zodat u trekken het blad over de reparatie. Wanneer de reparatie is bijna niveau, kunt u het blad over de reparatie te duwen.

9 Verwijder eventuele verdwaalde P-Tex druppelt.

10 Sommige gutsen mogelijk niet volledig vullen de eerste keer. Herhaal dit indien nodig.

11 Pronken met je werk aan je vrienden rond het vuur.

Hints

  • P-Tex kaarsen kunnen worden gekocht bij de meeste ski-winkels. Ze komen in verschillende kleuren om verschillende kleuren ski bodems te passen; een duidelijke kaars zal werken op elke ski.
  • Een metalen ski schraper is ook te vinden op ski-winkels.
  • Werk in een goed geventileerde ruimte om te voorkomen dat het inademen van giftige dampen.