Hoe maak je een volledig koken zonder been Ham in een Crock-Pot

Hoe maak je een volledig koken zonder been Ham in een Crock-Pot

Elegant en eenvoudig te bereiden, hammen zijn de ultieme speciale gelegenheid tarief. Hoewel ze meestal gebakken, kan je Crock-Pot gemakkelijk aanpakken van de baan, het verlaten van uw oven vrij voor andere gerechten zoals geroosterde groenten of gebakken aardappelen. Je hoeft niet veel meer dan een ham en Crock-Pot voor dit gerecht nodig hebt, maar je kunt een uitbarsting van smaak toe te voegen door zweepslagen een eenvoudige glazuur van de ham. De ham zal enkele uren duren om volledig te koken, dus in de Crock-Pot in de ochtend voor een etenstijd feest.

Stap 1

Vet de slowcooker met non-stick koken spray of olie.

Stap 2

Haal de ham uit de verpakking en plaats het in de slowcooker.

Stap 3

Bestrijk de ham met een glazuur, als je wilt. Honing, bruine suiker, ahornsiroop, Dijon mosterd, vruchtensap of jam werken allemaal heerlijk. Ingeblikte kersen of ananas maken ook een uitstekende aanvulling.

stap 4

Bedek de Crock-Pot en kook op laag totdat verwarmd door middel van ongeveer 5 tot 6 uur voor een 5-tot-7 pond zonder been ham.

waarschuwingen

  • Altijd warmte cook-before-eten hammen tot een minimum interne temperatuur van 145 graden Fahrenheit om de veiligheid te garanderen. Gekookte hammen moet worden verwarmd tot 140 F voor het eten.

Tips

  • Koel overgebleven zonder been ham onmiddellijk en verbruiken binnen drie dagen.
  • Als de ham is voorgekookt, niet het water toe te voegen aan het glazuur en kook het voor slechts vier uur op hoog.

Wat je nodig hebt

  • Non-stick koken spray of olie