Hoe maak je een Vis voor Taxidermy Bewaar

Hoe maak je een Vis voor Taxidermy Bewaar


Montage van een vis vereist dat de taxidermist om de vis huid, te behouden en monteer de huid, en vervolgens airbrush de kleuren weer op de droge huid. Voordat er een vis preparateur, moet erop worden gelet dat de huid te beschermen tegen beschadiging, zoals hoe beter de conditie van de huid, hoe beter de afgewerkte mount zal zien. Een vis die is om direct naar een taxidermist worden genomen kan koel op ijs worden gehouden; Als het echter enige tijd voordat de vis gaat naar de taxidermist zullen bepaalde maatregelen worden genomen om het te bewaren.

instructies

1 Reinig al het vuil en puin van de vis door het uitvoeren van schoon water overheen.

2 Snijd stukken karton specifiek voor elke vin, de staart en de kieuwen. Spreid de vinnen en staart naar hun ware grootte en snijd het karton iets groter dan de spread vinnen en staart. U vindt er een stuk karton moeten voor elke zijde van de vinnen, staart en kieuwen.

3 Leg een stuk karton onder een vin, verspreid de vin op het karton en plaats dan het tweede stuk karton over de fin. Houd de stukjes op zijn plaats met uw vingers en schuif een haarspeld over de stukken karton, knijpen ze samen met de vin in tussen. Kleine vinnen moet twee bobby pinnen, een set in elke richting hebben; grotere vinnen zal drie of vier pinnen nodig.

4 Spreid de staart en zet een stuk karton onder en boven de staart op dezelfde manier je deed met de vinnen. Plaats een haarspeld elke duim rond de staart aan de kartonnen plaats te houden.

5 Schuif een stuk karton onder de kieuw kap op het hoofd van de vis en een ander over de kieuwdeksels. Houd het karton vast met 05:57 haarspelden, afhankelijk van de grootte van de kieuw. Herhaal deze procedure voor het tegenovergestelde kieuwdeksels.

6 Leg de vis, met alle in karton, in een plastic vuilniszak die alleen groter dan de vis vinnen. Sluit de zak en plaats de plastic verpakte vis in een tweede, grotere plastic vuilniszak en sluit het. Leg de vis verpakt in een vriezer, het bijhouden van de rechte aangelegd vis. Plaats niets op de top van het niet plaatsen.

Hints

  • Als het warm weer is, houden de vis en vinnen nat terwijl u werkt op hen, zodat de huid niet te kraken en de vinnen niet uitdrogen en barsten als je ze te verspreiden.
  • Kaarden de vinnen zal hen weerhouden verschrompeling omhoog of afbreken eenmaal bevroren.
  • Wanneer het tijd is om de vis te nemen om de taxidermist, breng de vis nog bevroren. Niet ontdooien het uit of verwijder het karton.
  • Neem foto's van de vers gevangen vis, zodat de taxidermist ze kunt gebruiken als een gids opnieuw te maken van de juiste beeld van de vis.
  • Nooit schoon of schalen van een vis die moet worden gemonteerd. schalen van de vis moet op de huid blijven, en het schoonmaken van de vis laat de buik opengesneden, verpest de hele huid.
  • Doe er niet elke vorm van conserveermiddel, zoals borax of zout op de vis. Het moet schoon en natuurlijk blijven.