Hoe maak je een Vintage Baseball Glove Restore

Hoe maak je een Vintage Baseball Glove Restore


Een uitstekende honkbalhandschoen zal reparatie nodig als na verloop van tijd leer kan drogen en kraken. Wanneer de handschoen is gloednieuw het leer geconditioneerd zodat de handschoen bochten en kan worden gebroken in hoe de speler wil. In de loop der jaren het leer zal groeien minder zacht en de veters kan beginnen te breken. Volgens Brooklyn, NY-gebaseerde John Golomb Sporting Goods Repair & Restauratie, ooit een kant breekt, de anderen zullen kort daarna volgen. Dus, het is een goed idee om ze te vervangen.

instructies

1 Maak de vintage handschoen. Lather een droge doek of een doek met lederen schoner. Veeg voorzichtig weg al het vuil dat is zichtbaar aan de buitenkant van de handschoen. Controleer op de gebieden tussen de vingers en de binnenkant van de gordel te komen. Gebruik de doek om schoon te maken in de vinger gebieden van de handschoen als onder de pols guard. Gebruik je vingers om het doek te duwen in de vinger slots. Zodra u grondig de handschoen hebt schoongemaakt, neem een ​​droge doek en dep het overtollige water uit. Laat de handschoen goed aan de lucht drogen bij kamertemperatuur.

2 Breng de vintage handschoen. Toepassen leer conditioner aan de buitenkant van de handschoen met een droge doek. Wrijf het voorzichtig met behulp van een kleine cirkelvormige beweging. De conditioner zal helpen om een ​​aantal van de natuurlijke kleur van de handschoen te herstellen en helpen om de levensduur te verlengen, volgens Keyman Collectibles online.

3 Vervang de veters. Als u van plan over het gebruik van vintage honkbalhandschoen dan zul je nodig hebt om de veters te vervangen, zodat het functioneel en veilig zal zijn. Gebruik uw schaar om één kant tegelijk verwijderen. Wanneer u een kant nota te nemen van hoe het komt uit de handschoen te verwijderen. Het zal worden vervangen in de omgekeerde richting waar het uitkomt. Gebruik je veter naald om een ​​nieuwe kant waar de oude kant was te plaatsen. Zorg ervoor dat u een goede halve knoop te binden aan het eind van de kant om de stabiliteit te garanderen.

Hints

  • Reinig uw handschoen, zelfs als je niet denkt dat het vies, omdat het zout uit een hand personen schade aan de leer kan veroorzaken.
  • Laat de handschoen niet schrobben te hard bij het schoonmaken, omdat je de kracht van de leer kunnen beschadigen door het verwijderen van het oppervlak epidermale laag.