Hoe maak je een verliezende Team van het Voetbal motiveren

Motiveren van teams is een moeilijk genoeg prospect in de sport. Echter, het motiveren van een team dat consequent verliest games, en misschien verliest hen slecht, vormt een uitdaging die veel coaches nooit op te lossen. Er zijn echter eenvoudige dingen die gedaan kan worden om zelfs een eeuwig verliezende team gemotiveerd om hun best te spelen te houden, ongeacht de uitkomst.

instructies

1 Schrijf een mission statement voor het seizoen. De missie zal hoofddoel van het seizoen bevatten. Voor de winnende teams, die doelstelling betekent meestal een uitdaging voor een trofee, of het winnen van een competitie. Voor het verliezen van teams, hoewel, de doelstelling van het seizoen zou kunnen eenvoudig worden één doel het hele seizoen scoren, het winnen van een spel, niet koppelverkoop een spel of toe te geven minder goals dan het seizoen voordien. Wat ook het doel, schrijf het in de missie en hebben alle spelers te kopen in.

2 Werk aan enige verdediging. Kies een defensieve formatie die het aantal kansen tegen u zal verminderen. Speel sterke spelers in de rug, bij voorkeur die met een goede voet. Leg een of twee snelle spelers aan voorwaartse posities voor tegenaanvallen. Speel bunker defensie en ultra-directe voetbal. Niet elke speler kan een finesse speler op de bal, maar elke speler kan leren hoe om goed te verdedigen.

3 Word goed bij spelhervattingen. Elk team, maakt niet uit hoe slecht, zal een set-piece kans krijgen op een bepaald punt in een spel. Dit kan een vrije trap, een worp in of een hoek zijn. Wanneer de spelers zien het succes of bijna-succes uit spelhervattingen, het motiveert hen om te blijven spelen op een manier die hun kansen op het verwerven van spelhervattingen toeneemt. Teams die score van set-stukken zullen hebben meestal 1-5 kansen om te scoren in een spel. Voor een verliezende team te scoren op een taaie tegenstander van een set stuk zal de motivatie zullen ze nodig hebben om hard te werken voor de rest van het seizoen.

4 Focus op prestaties in plaats van het gevolg. Als de focus van de score bord wordt genomen en stevig geplaatst op de inspanningen van de spelers op het veld, zal het vaak het geval dat de resultaten zelf, door gebrek, zal verbeteren. Als spelers zien hun harde werk vruchten af ​​te werpen, zullen ze worden op hun beurt gemotiveerd om harder te werken. Zolang de nadruk ligt altijd op de manier van spelen en het werk op het veld, en zolang de score wordt behandeld als een nabeschouwing, zullen de spelers op het verliezen van teams meestal vinden reserves aan motivatie ze nooit wisten dat ze eerder had.

5 Blijf positief, zelfs in het aangezicht van tegenspoed. Of de seizoensgebonden doel is om een ​​spel te winnen of niet de slechtste defensief record, zal alle plannen komen over een bult op een bepaald punt. Het is van belang gericht op mission statement van dat seizoen in situaties als die te blijven, en om positief te blijven. Positief te blijven is een belangrijke factor in het motiveren van consequent een verliezende team beter en harder om tegen te spelen geworden.

Hints

  • moedigen en altijd lof spelers voor hun inzet in plaats van de uitkomst
  • Act en denken realistisch in termen van hoe het team kan spelen. Teams die proberen om een ​​stijl te spelen buiten hun mogelijkheden zullen meestal uiteindelijk verliezen meer games dan ze zouden moeten.
  • Nooit slecht de mond van het andere team om goedkope motivatie te krijgen. Het duurt slechts een korte tijd en kan overmoed kweken.