Hoe maak je een V-vormige lichaam te krijgen

Hoe maak je een V-vormige lichaam te krijgen

Zwemmers zijn bekend om hun slanke tailles en afgezwakt rug. Deze combinatie resulteert in een gewenste V-vorm. De lat spieren van je middelvinger rug zijn V-vormig, dus als je lats niet gedekt door overtollig vet hebben gestemd, kan je ziet eruit als een zwemmer zonder het raken van het zwembad. De National Academy of Sports Medicine (NASM) stelt voor het aangaan van cardiovasculaire training (waaronder eventueel zwemmen) gedurende 30 minuten drie tot vijf keer per week om lichaamsvet te verminderen. Ook tillen gewichten drie dagen per week aan uw lats toon. Effectieve lat oefeningen omvatten lat pull-downs en rijen.

Lat Pull-Down Machines

Stap 1

Zitten op een lat pull-down machine tegenover het gewicht stack. Bereik en pak de lat pull-down bar. Sta op als u en dan zitten terug naar beneden. Plaats uw knieën onder de knie pads als de machine hen heeft, en plaats je voeten plat op de vloer. Laat je hielen te tillen op elk gewenst moment terwijl het doen lat pul-downs. Stel je handen, zodat ze groter zijn dan schouderbreedte uit elkaar om de inspanning nodig van uw lats om de oefening te doen maximaliseren.

Stap 2

Zit recht. Trek de bar naar je borst, waardoor de bar in de voorkant van je gezicht. Weet achter-de-nek pull-downs niet doen wat ze je nek en Rotatorenmanchet kunnen belasten. Leun naar achteren een beetje om de bar om je borstbeen te komen als dat nodig is, maar je rug niet afronden. Buig je ellebogen en trek je schouders naar achteren.

Stap 3

Strek je armen naar de balk boven je hoofd weer te verhogen tot een rep af te maken. Doe 12 herhalingen met een gewicht waarvoor u sterk genoeg is om 12 pull-downs te doen, maar niet meer.

rij Machines

Stap 1

Zitten op een rij machine tegenover het gewicht stack. Reik naar voren en pak de handvatten van de armen van de machine, of de aan de kabels handgrepen als het een kabel rij machine. Ga rechtop zitten en kijken ernaar uit. Houd de handgrepen van de armen met je handpalmen naar beneden. Houd de handgrepen van de kabels met je handpalmen naar binnen gekeerd.

Stap 2

Buig je ellebogen en trek je armen terug naar je ribben. Houd uw ellebogen strak om je lichaam als je gebruik maakt van een kabel rij machine of als de rij machine heeft verticale handgrepen aan de armen. Verhoog uw ellebogen parallel aan de vloer als handgrepen van de machine horizontaal. Bij twijfel, controleer dan de instructie label aan de zijkant van de machine.

Stap 3

Strek je armen weer op één rij te voltooien. Doe 12 herhalingen met een gewicht waarvoor u sterk genoeg is om 12 rijen doen, maar niet 13.

Tips

  • Doe cardio-oefening om calorieën te verbranden helemaal over en verliest lichaamsvet, met inbegrip van op je rug en taille. Zwemmen is een voorbeeld van een cardio of aerobics. Stevig wandelen, sporten zoals tennis, fietsen en joggen zijn andere aërobe activiteiten aanbevolen door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Wat je nodig hebt

  • Lat pull-down machine
  • Row machine