Hoe maak je een Turbo Mini Speerwerpen

Hoe maak je een Turbo Mini Speerwerpen


Uitgevonden door voormalig speerwerpen wereld recordhouder Thomas Petranoff, de turbo speer, of Turbojav, is een training tool ontworpen voor veilig gooien praktijk. Bestaat uit heavy-duty kunststof en sportief een rubberen tip, realistische verdeling van het gewicht van de turbo speer's kunnen zowel serieuze en recreatieve werpers om hun opleiding aan te vullen. De populaire "mini" variatie, het meest gebruikt door jongere werpers, is een recreatieve sport voorwerp gebruikt in tal van wedstrijden en kampioenschappen wereldwijd.

instructies

1 Vernietiging van een veilige plek om te gooien en de praktijk met je speer. Selecteer een binnen of buiten gebied waar u ten minste 30 voet van onbelemmerde gooien kamer.

2 Maak een merk met ofwel een lengte van tape of krijt het definiƫren van het punt waar u het speerwerpen zal gooien. Indien gewenst, maakt afstand markers in 10-voet intervallen uit het merk.

3 Plaats uw rechtervoet met de tenen direct achter het merk en plaats de hiel van je linkervoet 1-1 1/2 voeten in de voorkant van uw rechterhand. Richt je "achterste voet" in een hoek van 45 graden wees naar rechts, terwijl je linker tenen wijzen direct voor jou. Test uw evenwicht en aan te passen als dat nodig is.

4 Pak de turbo mini speerwerpen met uw rechterhand bij de greep-mark tweederde van de weg naar boven de as. Je vuist duurt ongeveer 1-2 duim van de veer-vormige 'fletching "aan de achterkant van de speer te zijn.

5 Verhoog de spies met uw rechterhand, totdat je vuist is een voet of zo boven de hoogte van je hoofd. Soepel trek de kant rug, terwijl het zwenken je heupen naar rechts. Onderhoud uw saldo.

6 Gooi de speer door de draaibare je heupen naar je voorste gezicht als je je arm naar voren zwaaien en strek je elleboog in de richting die je nastreeft. Laat je grip net voordat je hand begint te verplaatsen van de boog, zodat u te laten gaan van de speer als het eenmaal het hoogste punt van de worp bereikt.

7 Houd je voeten geplant en je rug recht als je de worp te voltooien.