Hoe maak je een tubeless band monteren op een Rim

Hoe maak je een tubeless band monteren op een Rim


De tubeless band is een favoriet van mountainbikers geworden. Een fietsband zonder buis kan worden gebruikt bij een lagere luchtdruk omdat er geen angst voor knijpen de buis en het hebben van de fietsband gaan plat. Een spoor rijder kan rekenen op een betere tractie en een beetje springerig schorsing actie bij lagere luchtdruk. Speciale velgen maken het tubeless systemen luchtdicht, maar standaard fiets velgen kan worden gewijzigd om tubeless banden te houden.

instructies

1 Bereid standaard fiets velgen voor tubeless banden door het leggen van een rand strook boven de spaak verbinding gaten. Breng afdichtmiddel tussen de overlappende delen van de velg strips en druk ze samen om ze op hun plaats te houden. Dit is niet noodzakelijk voor tubeless aanpassen fietsvelgen die de spaken kan verbinden met gaten die lucht kan lekken.

2 Spray zeepwater op beide binnenwanden van de velg. Spray de buitenste rand muur aan de kant die je tegenkomt tijdens het monteren fietsband.

3 Line-up van de fietsband logo met het ventiel. Zorg ervoor dat de richtingspijl wordt geconfronteerd in de richting van de band zal draaien als geïnstalleerd op de mountainbike. Zet de hiel van de ene kant van de tubeless band over de zeepachtige velg muur. De eerste zijde zou moeten misstap met geen moeite.

4 Schuif de tweede hiel over de rand te beginnen aan de zijde tegenover het ventiel. Duw de hiel over de rand met beide handen werken rond de cirkel in beide richtingen. Pak de laatste deel van de kraal met beide handen vast en krachtig duw hem over de rand. Gebruik bandenlichters heel voorzichtig alleen als je niet in staat om de fietsband op te krijgen met de hand. Levers vaak schade kralen genoeg om lekkages veroorzaken.

5 Breng de banden op 50 psi snel met een luchtcompressor. Spray zeepwater rond beide zijden van de velg om te controleren op lekkages. Leeglopen volledig en opnieuw op te blazen om de kralen te dichten als lekken aanwezig zijn. Leeglopen om een ​​gewenste rijden druk als er geen lekken verschijnen.