Hoe maak je een Trunk Fietsenrek Install

Trunk stijl fietsenrekken hechten aan de lip tussen de romp en het lichaam van de auto via haken of quick clips. De rekken hebben rubberen bumper op het vaste deel van het rek dat leunen tegen het voertuig aan het oppervlak van de auto te beschermen. Deze rekken gaan snel en ondersteunen tot vier fietsen, afhankelijk van het model. Terwijl elk rack maker maakt gebruik van hun eigen systeem van gehechtheid, is er een eenvoudige formule om te volgen bij het installeren stam stijl fietsenrekken.

instructies

1 Open het rek naar de uitgestoken stand. De meeste rack makers hebben een knop om tegen de klok in draaien. Draai deze knop, dan duw het rek armen naar de open positie en draai de knop met de klok mee aan te scherpen.

2 Til het rek tot de stam en de rest van de rubber bumpers van het rack armen tegen de bovenkant van de romp en de bumper van de auto. Pak de nylon bandjes aan de stam kant van het rek en strek ze aan de lip, waar de stam aan de auto-in de buurt van de achterruit.

3 Schuif het rek riem haken in de lip, het veiligstellen van het rek aan de stam. De meeste racks van deze stijl hebben twee riemen en haken.

4 Pak de riemen onder het rek en strek ze aan bumper van de auto. Schuif de riem haken onder de auto's bumper en draai de banden aan de riem aanscherping armatuur. Dit stelt de onderste banden aan de auto.

5 Pak de riemen aan de romp boven je gehecht vanaf stap 3 en draai ze zo strak mogelijk met behulp van de band sluitingen. Dit balanceert de rek tegen de bumper bandjes en beveiligt het aan de romp en het voertuig. Het rek is nu klaar voor gebruik.