Hoe maak je een truc Rope maken

Hoe maak je een truc Rope maken


Waardoor een truc touw is een relatief eenvoudig proces, maar de effectiviteit ervan hangt af van de kwaliteit van het materiaal kiezen. Sjerp koord is het beste, omdat het is gevlochten en heeft een dubbele-helixstructuur meestal. Dit betekent dat het een veel stress onder draaien doorstaan ​​en zijn bestand tegen de war raakt. Will Rogers was misschien wel het meest bekende truc touwslager van alle tijden. In 2006, Charlie Keyes behaalde het wereldrecord voor de grootste truc touw lus op meer dan 100 voet.

instructies

1 Meet een lengte van raamkoord tot 15 voet met een meetlint. Knip het snoer op dit moment met een pen mes. Dit is een geschikte lengte voor een beginner, maar probeer een beetje minder als je een kleiner dan gemiddeld postuur.

2 Vouw 3 inches van het snoer terug op zichzelf aan de ene kant. Dit zal een kleine lus heet een Honda te vormen. De andere elementen van een truc touw heten de strop en de stengel, of spaak. De strop vormt een grote lus loopt terug door de Honda. Na dit punt wordt genoemd de stam.

3 Naai de Honda op zijn plaats. Duw een priem stevig via zowel de kabel aan het uiteinde van het teruggevouwen deel en in het grootste deel van de kabel, wat zal de strop worden. Duw koperen draad door de priem gat om de Honda in plaats permanent te bevestigen. Punch vier gaten door het teruggevouwen gedeelte van het koord en de bijbehorende sectie in de strop. Passeer de koperdraad heen en weer tussen de gaten en bind het af aan beide uiteinden.

4 Wikkel elektrische tape rond het koord waar uw koperdraad loopt naar een nette afwerking die niet zal blijven haken als je trucs praktijk te maken.

5 Hoe maak je een truc Rope maken

De afgewerkte truc touw lijkt op een groot aantal van zes.

Lus het andere uiteinde van het snoer om en doorgeven door de Honda.

Hints

  • Gebruik raamkoord No. 12 op het eerste, maar als je het te zwaar, te laten vallen op maat Nee 10. Plaatsen van een varend vingerhoedje in uw Honda voordat naaien het zal helpen voorkomen dat het touw uit te dragen.
  • Snij het touw aan een grootte die u kunt beheren. Probeer niet om het overtollige snoer.
  • Probeer niet om uw truc touw te gebruiken om dieren omlaag te brengen.