Hoe maak je een Trout Skin

Hoe maak je een Trout Skin


Sommige mensen vangen forel en hen vrij te laten, doet alleen voor de sport. Andere mensen willen forel vangen en breng een paar naar huis, omdat de vis maken een uitstekende maaltijd. Er zijn vele manieren om forel te bereiden, met inbegrip van hen bakken of grillen hen, maar het maakt niet uit hoe ze worden bereid, forel moet eerst worden gereinigd en gevild. Hoewel het mogelijk is om dat te doen op de boot, veel vissers wachten tot ze thuis zijn om het proces te starten.

instructies

1 Klop de forel over het hoofd met het mes om het te doden.

2 Leg de forel op een vlakke, harde ondergrond. Zijn buik moet je gezicht.

3 Steek de punt van het mes in de anus forel, die het gat in de bodem van de vis in de buurt zijn staart. Snijd de hele weg tot aan de kieuwen van de vis.

4 Schuif het mes onder het tabblad hoefijzervormige op onderkaak van de forel. Werk het tabblad naar boven zodat u kunt grijpen met uw duim. Pak de kop van de vis met je andere hand.

5 Trek het lipje naar beneden in de richting van de staart van de vis kieuw holte en ingewanden te verwijderen. Leg ze in een plastic zak voor verwijdering.

6 Vasthoudlichaam de vis met een hand. Gebruik uw andere hand om het hoofd van de forel achterover buigen en breken de ruggengraat.

7 Trek het hoofd naar beneden in de richting van de staart. Blijven de huid trekken en pellen van de vis tot de kop en de huid niet langer zijn verbonden met de vis. Plaats de kop en de huid in de zak met de ingewanden.

8 Zoek de rode ader in de forel die loopt langs de ruggengraat. Gebruik een mes om te snijden. Als u niet beschikt over een mes hebt, kun je ook prikken met uw duim of een andere vinger.

9 Houd het vlees onder water en veeg geen bloed.