Hoe maak je een Trench voor Paintball Build

Paintball velden kunt u het buitenleven te gebruiken als een speelkaart arena. U kunt een open veld of bosrijke omgeving om te zetten in een uitdagende paintball cursus compleet met functies als een geul. Voor extreme paintball, overwegen om een ​​geul veld.

instructies

1 In kaart te brengen gebieden waar u uw geul wilt. Als je in een woonwijk, bel het energiebedrijf. Ze zullen vlag ingegraven kabels per ongeluk elektrocutie te voorkomen.

2 Beslissen wat voor soort geul u wilt. U kunt een lange geul of een one-man geul, die minder werk neemt graven.

3 Graaf een one-man loopgraaf. Voor dit soort geul, maak uw gat ondiep genoeg voor u om op je buik liggen. Als u wilt kunnen kruipen, het uitbreiden van de lengte van de geul. Dit soort geul werkt om je lichaam te verhullen wanneer u het nemen van een sniper positie. Bedek de geul met een bladerdak te verbergen van andere spelers.

4 Recruit helpen om een ​​grote geul te graven. Als je wilt in je loopgraaf te staan, moet je een gat 5-voet lang en 3 tot 4-voet breed plannen. De zijkanten worden hoger als je vuil opstapelen en u kunt zandzakken toe te voegen aan de omtrek om instortingen te voorkomen.

5 Gebruik van industriële trekkers om loopgraven snel te graven. Als u een hele paintball gebied van loopgraven willen, sla de handenarbeid. Tractoren snel graven uw trench en kan vuil verplaatsen naar specifieke gebieden.

Hints

  • Gebruik witte verf op geul lijnen en gids gravers te markeren.
  • Graaf stevig gebieden. Zand stort en voortdurend grotten in.
  • Hebben paintball deelnemers ondertekenen een verplichting waiver alvorens te spelen op uw eigendom. Ongevallen kan leiden tot rechtszaken.