Hoe maak je een Trap Wild Boar

Trapping wilde zwijnen kan een uitdagende en tijdrovend project. Je kunt niet verwachten te vangen een beer op de eerste avond. De dieren zijn intelligent, die meer inspanning van de trapper's vereist. Lees deze eHow om meer te leren over het vangen van een wild zwijn.

instructies

1 Leer de regels met betrekking tot het opsluiten of de jacht op wilde zwijnen door te gaan naar het ministerie van Wildlife website voor uw staat. Uw staat kan ook een vis en wild afdeling.

2 Onderzoek leefgebied van de wilde zwijnen's. U kunt dit doen door naar het ministerie van Inland Fisheries and Wildlife of dergelijke sites als People's Trust of het Amerikaanse ministerie van Landbouw.

3 Bouw een val. U kunt plannen op Texas beren te vinden.

4 Koop een pre-made val of snare uit een aanbod jacht winkel of via dergelijke sites als Snare Shop.

5 Het opzetten van de val in het gebied dat u hebt vastgesteld wordt momenteel gebruikt door wilde zwijnen. Controleer op scat, tekens van de zwijnen wroeten in de grond, of praten met de lokale bevolking en uit te vinden waar de zwijnen in het gebied leven.

6 Vervoeren het dier de val om ofwel een nieuwe locatie of naar een slachthuis als je eenmaal hebt gevangen. Vergeet niet dat de wilde zwijnen zijn uiterst gevaarlijk, en het naderen van een live-beer niet goed kan je je leven kosten.