Hoe maak je een Trap Weasel of Hermelijn

Hoe maak je een Trap Weasel of Hermelijn


Korte staart wezels, ook wel bekend als hermelijnen, worden vaak gevangen dieren waar ze zijn gevonden. Sommige mensen val hen villen hen en verkopen hun vacht, terwijl andere mensen ze vangen, omdat ze overlast. Deze laatste zijn vaak boeren, die kippen en ander pluimvee aan wezels, die stiekem in het kader van de dekking van de duisternis kunnen verliezen en doden van de vogels. Wezels hebben vraatzuchtige eetlust en liefde vlees, dat mensen die houden ze in gedachten moet houden.

instructies

1 Selecteer een houten doos die ongeveer 6 inch breed en 12 inch lang. Een doos zonder top best. Plaats het in waarschijnlijk gebieden, waaronder in de buurt van beken en in de nabijgelegen gebieden met hoog gras. Als u problemen wezel problemen in uw kip staatsgreep, plaats de doos in de buurt van het.

2 Een gat 2 cm in diameter in een kant van de doos.

3 Hamer een spijker in de andere kant van het vak. De nagel moet ongeveer halverwege tussen de onder- en bovenkant van de box.

4 Push vers, bloederig vlees op de nagel. Bijna elk soort vlees zal doen.

5 Stel een maat 0 of 1 wildklemverordening in de doos, net onder de nagel en aas. Het idee is om de wezel stap op de val pan hebben als het probeert om het vlees te krijgen.

6 Controleer uw val ten minste eenmaal per dag.