Hoe maak je een Trap Uit Logs Make

Hoe maak je een Trap Uit Logs Make


Een log val, of paal deadfall, laat trappers om hun eigen valkuilen in de bossen met een minimum aan instrumenten te creëren. Een deadfall kan doden kleine dieren zoals stinkdieren of grote dieren zoals zwarte beren. Het dier is snel en op humane wijze gedood zonder de mogelijkheid om te bellen en te waarschuwen andere dieren. Dieren ruiken aas in de val en het bereik tussen de logs op de enige opening. Een trigger logboek wordt getrokken uit een rechtopstaande prop wanneer het dier de geschorste aas pakt, en het logboek valt, het doden van het dier met zijn gewicht.

instructies

1 Bouw een driezijdige pen over een voet vierkant van stenen, stukken van de aarde, of palen nauw samen gereden. Bij gebruik staken, rijden ze in de grond zoveel mogelijk, zodat dieren niet doorbreken van buitenaf en stelen het aas. Camoufleren de val met materialen zoals bladeren, gras en stokken, zodat de dieren niet uit de buurt van de val zal terugschrikken.

2 Snijd de deadfall logs. De diameter van de logs afhankelijk van het soort dier u vangen. Snijd twee stammen tweemaal de breedte van de voorzijde van de val. Snij twee blokken lang genoeg te bereiken vanaf de achterkant van de val en voorbij de kop over een voet.

3 Snijd de deadfall steunen. Deze kunnen ongeveer een vijfde van de diameter van de deadfall logs. Snij twee voorste ondersteunt over de hoogte van de val plus ongeveer een kwart hoogte. Snijd twee ondersteunt terug met een lengte ongeveer driemaal de dikte van de twee deadfall logs.

4 Stel een deadfall stam op de grond loodrecht op de voorkant van de val met een uiteinde gelijk ligt met één zijde van de trap. Rijd de twee voorste dragers in de grond voor de deadfall log tot de bovenkant zijn gelijk met de top van de val. Rij een belang in lijn met elke kant. Rijden de twee rugleuningsteunen in de grond aan weerszijden van het blok aan de andere kant.

5 Snijd de trekker stukken. Snijd een lange dunne jonge boom of tak ongeveer een derde van de lengte van de val. Scherpen de ene naar de aas-stick te maken. Snij een belang over een voet lang met een 90-graden-schuine top. Rijd met deze participatie in de grond in de val ongeveer tweederde van de afstand van de lengte van het aas stick. Snijd een ander het spel over een voet lang en snijd de ene kant in een hoek van 45 graden.

6 Rij de aangescherpte einde van het aas stok door een stukje kip, konijn of een taaie stuk van verse en bloederig vlees. Leg de aas-stick met de dikkere einde van de deadfall log op de grond en de andere kant naast de paal in de val. Wanneer het gewicht wordt aangebracht op het dikkere einde van het aas stok moet het scherpe uiteinde van de stok klemd raakt de hoek aan de top van de ring.

7 Leg de andere lange deadfall log op de top van de deadfall log op de grond. Plaats de korte stam langs de buitenkant van de trap met één uiteinde aan de bomenberg logs en een uiteinde aan de achterkant van de val.

8 Til de drie logs die rusten op het dikkere einde van de aas-stick; zorgvuldig prop het resterende belang tussen het aas stick en de logboeken met de haakse einde op het aas stick. Angle de ring naar de binnenzijde van de val.