Hoe maak je een Trap Thrower aanpassen

Trap werpers hebben een breed scala van de aanpassingen die u in staat om zowel de snelheid en de stijging van de klei doel te veranderen. De richting het doel vliegen kan eenvoudig worden gewijzigd door het plaatsen van het doel op verschillende gebieden van de werper arm. De val werper kunt u ook één of twee kleiduiven te gooien op een moment. Bij het gooien van twee doelen, kunnen ze naast elkaar geplaatst worden. Sommige werpers u toelaten om twee doelen te stapelen. De volgende instructies zijn van toepassing op een verscheidenheid van val werper stijlen.

instructies

Hoe maak je een Trap Thrower aanpassen

1 Zorg ervoor dat de werper is niet gespannen. Draai de draaiknop op de zijkant van de werper. Draai de werper arm naar de gewenste hoogte. Wanneer niveau zal de targets laag vliegen. Als u weer terug getipt, zullen de targets vliegen hoger.

2 Pas de spanning moer op het voorjaar. Het aanhalen van de moer gooit de doelen sneller. Losmaken van de moer gooit de doelstellingen langzamer. Niet de moer te veel los te maken of er niet genoeg kracht om het doel te lanceren.

3 Cock de werper arm door vast te pakken met een stevige, stevige grip. Wees voorzichtig en de trekker niet tegen het lijf.

4 Plaats een klei doel op de werper arm. Putting het naar voren zal het vliegen recht of iets naar links. Het plaatsen van het naar de achterzijde maakt het vliegen naar rechts.

5 Gooi wat klei en te experimenteren met verschillende instellingen.

6 Positie twee klei doelen op de werper arm. Draai de veerspanning moer aan de toegenomen belasting te verwerken. Experiment door er doelen in verschillende plaatsen op de werper arm naast elkaar. Als uw val werper gestapelde doelen kunnen accepteren, proberen ze te stapelen.

Hints

  • Bolt de val werper om een ​​band om de stabiliteit te verhogen. Oefen het gooien van targets voor de schutter vanuit verschillende hoeken en van verschillende afstanden. Om het nog spannender te maken, laat niet de schutter te zien hoe de kleien worden geplaatst op de werper.
  • Houd altijd de veiligheid in het achterhoofd. Nooit staan ​​in de voorkant van de werper of aan de rechterkant van deze waar de targets vliegen. Blijf uit de buurt van de werper arm te allen tijde en zorg ervoor dat je een stevige grip op de arm bij het spannen. Gebruik een lang touw om de trekker over te halen, zodat u de schutter kunt plaatsen achter de werper, maar in de voorkant van de toeschouwers. Schieten in een veilige richting weg van mensen, huizen en andere objecten.