Hoe maak je een Trap Range Build

Hoe maak je een Trap Range Build


Iedereen met een klei doel werper en de ruimte om het te gebruiken kan kleien gooien als schietschijf. Shooting het spel van de "val" vereist een bereik worden ingesteld met strenge specificaties als de plaats waar de schietpartij posities liggen, de afstand tot de val werper en zelfs details over de val werper. Er zijn vijf verschillende opnameprogramma rijstroken op bepaalde afstanden en opgegeven hoeken achter een gesloten gebouw (ook gebouwd volgens specificaties), die het doel gooien machine herbergt.

instructies

1 Zoek on-line voor diagrammen met alle specificaties voor een val bereik en val huis of ga naar een val range met kladblok en meetlint om het opstellen van uw eigen plannen.

2 Gebruik je schema van een val bereik om de lay-out, meten en stokken te installeren om de exacte locatie van elke schietpartij rijstrook markeren, schieten positie en het doel werper. Markeer de vier hoeken van de val huis. Stake de juiste positie, lengte en breedte van elke schietpartij rijstrook.

3 Gebruik 2-by-4 hout concrete vormen te maken voor elk van de vijf rijstroken schietpartij. De lanen kan geheel bovengronds of meer algemeen, zo, dat de bovenzijde van het beton is neergelaten vergemakkelijking maaien van het gras tussen elke baan.

4 Gebruik 2-by-4 hout om formulieren te maken voor de betonnen vloer van de val huis volgens de afmetingen vermeld op uw val huis diagram.

5 Installeer druk behandeld 4-by-4 posten rechtop op elke hoek van de val huis vloer als de belangrijkste dragers waarop het kader van de val huis zal worden gebouwd. Er zijn twee opties. Het kan worden gebouwd met de vloer op de begane grond, maar sinds de val huis heeft strenge eisen met betrekking tot hoe ver boven het maaiveld het kan zijn, vele reeksen gezet onder het maaiveld de grond te vergemakkelijken het invoeren van het huis om targets te slaan laden of.

6 Graaf een 12-inch diepe greppel waarin de ondergrondse elektrische voeding te maken aan de val huis.

7 Run elektrische draden in de geul om de val huis.

8 Vul de geul met eerder opgegraven vuil.

9 Gieten beton in vorm voor elk van de opname-stations en de vloer van de val huis. De minst dure en snelste manier is om een ‚Äč‚Äčkant mix truck leveren het beton. Meer dan acht kubieke meters beton nodig.

10 Werk snel tot de concrete niveau dekvloer, en daarna troffel het beton om de gewenste afwerking.

11 Meet de bout patroon voor de bevestiging van de sokkel doel werper en gebruiken van deze metingen, plaatst 1/2 inch bevestigingsbouten in betonvloer val huis voordat het beton zet.

12 De bouw van het kader van de val huis met behulp van 2-by-4 hout en dekking zijkanten en het dak met metalen schuur opruimen.

13 Plaats 3/4-incg multiplex in de val huis op de achterwand (het dichtst bij de schietpartij posities) om te voorkomen dat verdwaalde schoten van het penetreren door de gevelbeplating en de muur en mogelijk schade aan de doelen of apparatuur binnen opgeslagen.

14 Installeer doel werper, sluit deze aan op de elektrische leidingen. Sommige modellen hebben draden verbonden met contacten op de werper, anderen hebben een koord die stekker in een stopcontact.

15 Maatregel, gebruik dan verf aan elke opname-afstand (16 tot 27 yards) op elke schietpartij rijstrook te markeren.

Hints

  • Gebruik beton gegoten met glasvezel de noodzaak van versterkende staven en gaas elimineren.
  • Een gladde afwerking het beste werkt voor de betonnen vloer van de val huis, een getextureerde afwerking geeft een betere houvast van de opnameomstandigheden stations.
  • Bij het selecteren van een site voor de val bereik, herinner u een duidelijk gebied moeten 200 yards down range waar de verbruikte schot belandde kan op de grond vallen.