Hoe maak je een Trap Raccoon Met behulp van Bait

Of je nu wilt wasberen, trein jachthonden jagen of hebben een wasbeer plaag probleem is, kan het nodig zijn te vangen met behulp van een wasbeer aas. Wasberen zijn zeer intelligente dieren, en zij moeten worden gevangen op een bepaalde manier of zij zullen bijna altijd ontsnappen. Helaas, ooit een wasbeer ontsnapt, zul je nooit in staat zijn om te houden het weer. Zorg ervoor dat u de instructies te volgen aandachtig naar uw wasbeer eens en voor altijd op te vangen.

instructies

1 Stel de live val. Over het algemeen gaat het om het opzetten van de doos van de val en stutten de deur van de val geopend. Plaats uw val in een gebied dat u denkt dat de wasbeer zal treden of te onderzoeken. Als u problemen wasbeer problemen bij uw huis, zet het in de buurt van uw vuilnisbakken of in de buurt waar je geloven dat ze het invoeren van het huis. Als je alleen maar proberen te vangen een wasbeer, zet de val in de buurt van een kreek waar u raccoon prints hebben gezien.
De val hoeft niet te worden vermomd in any way. Wasberen zijn zeer nieuwsgierig, dus het aas zal waarschijnlijk te veel te weerstaan ​​en ze willen de ongebruikelijke apparaat te verkennen.

2 Bait de val. U moet het voedsel te openen en verdeel het in de val. Hoewel de val een aas houder die ook fungeert als de deur trekker zal hebben, mag u het aas op. Plaats het blik voedsel aan de andere kant van het aas houder, weg van de deuropening. Als de val is een kooi, mag u het aas in de buurt van de rand of de wasbeer zal bereiken door de zijkant van de kooi om het te krijgen.
De meeste wasberen zijn zo voorzichtig, dat als het aas alleen is links op de houder, zullen ze bereiken met hun poten en trek de blik van aas naar hen. Zelfs als deze actie leidt tot de val, armen meeste wasberen 'zijn lang genoeg dat de deur hen niet zal vangen in de val, en ze in staat zijn om terug te trekken en weg te komen met succes zal zijn.

3 Wees geduldig. Het kan zijn dat de val op zijn plaats te laten voor enkele dagen voor de wasbeer genoeg wordt verleid door het voedsel om de val te voeren. Echter, als je maar lang genoeg wacht, word je beloond. Als het aas wordt geplaatst aan de andere kant van het aas houder uit de buurt van de deur, de wasbeer heeft vrijwel geen andere keuze dan te gaan binnen de val om het voedsel te bereiken. Als hij dat doet, of hij bereikt voor het eten en het startsein voor de deur of fysiek stappen op het aas houder en triggers de deur, zal je met succes hem gevangen.