Hoe maak je een Trap Raccoon humaan

Hoe maak je een Trap Raccoon humaan


Een wasbeer kan gratis worden opgesloten tegen schade en uitgebracht door het gebruik van een levend te vangen kooi te houden. Dit is een veilige en effectieve methode voor het verwijderen van overlast wasberen van een stad of stedelijk gebied. In veel staten, zijn wasberen geclassificeerd als wild en worden beschermd door spel wet- en regelgeving met betrekking tot licenties, open seasons, en oogsten. Het vangen en verplaatsing van een wasbeer naar een ander gebied kunt specifieke vergunningen die in de hand moet zijn voordat het dier wordt genomen vereisen. Controleer alle wetten met betrekking tot het vangen en verplaatsing van wasberen voor trapping.

instructies

1 Plaats de levende vangst val in een gebied bezocht door wasberen. In een stedelijk gebied kan dit zijn waar zij daadwerkelijk worden gezien reizen door een erf of in een landelijk gebied waar de sporen te geven hun reizen.

2 Plaats de val, zodat de toegangsdeur is volledig ter beschikking van de wasbeer. Een wasbeer zal gewillig voer de kooi vanwege zijn natuurlijke nieuwsgierigheid en honger, zolang het dier is onbeperkt in het invoeren van de deur van de val is.

3 Stel de val door eerst het optillen van het deurpaneel. Bereiken in de kooi en til de vloer trekker panel. Plaats het ondereinde van de stang loopt langs de buitenkant van de kooi onder de korte stang uitstrekt van het vloerpaneel en uitsteekt buiten de kooi.

4 Plaats aas in de achterkant van de kooi of het aas compartiment zodat de wasbeer te stappen op de vloer trekker paneel om het aas te bereiken. Wanneer het vloerpaneel wordt ingedrukt, zal de zijde staaf loslaat, zodat de deur dicht en het vangen van de wasbeer in de kooi.

5 Controleer de val dagelijks naar elke gevangen dieren te verwijderen.

Hints

  • Wasberen zal bijna alles wat ze kunnen vinden eten. Vissen en op basis van vis in blik kattenvoer maken goede aas voor het aantrekken van wasberen in de kooi.
  • Probeer niet om een ​​gevangen wasbeer raken als ze zijn snel tot een vicieuze hapje te leveren.
  • Wasberen kunnen hondsdolheid dragen. Behandel een val met een wasbeer in het met leren handschoenen om uw handen te beschermen tegen beten of krassen van het dier.