Hoe maak je een Trailing Hook band op een Staking Koning Pop Frog

Hoe maak je een Trailing Hook band op een Staking Koning Pop Frog


De Pop'n Grass Frog is een top-water lokken gefabriceerd door de staking Koning Lure Company. De haak punt naar boven gericht is om te voorkomen dat haken op onkruid en gras. De positie van het punt en de lange lichaam op de lokken maken het moeilijk om een ​​trailing haak te bevestigen voor extra aas of beter haak sets op korte opvallende vis. De achterste haak kan niet worden bevestigd met een draadsysteem omdat er onvoldoende van de haak wordt blootgesteld. In plaats daarvan kan een aanhangwagen worden attched met een eenvoudige knoop en line systeem.

instructies

1 Snijd een één-voet stuk 8-pond fluorocarbon lijn van een spoel. Wikkel het ene uiteinde van de lijn rond je vinger en bind een clinch knoop. Draai de lijn zeven keer en voer het eind door de lus om je vinger.

2 Knijp de knoop aan de bovenkant van de lus en verwijderen van uw vinger. Schuif de lus over de haak punt en naar beneden naar de haak bocht. Gebruik uw vingers om de benen van de verleiding's uit de weg te duwen. Trek aan de lijn om de knoop te scherpen, en klik vervolgens het tag einde van de lijn.

3 Bind het vrije einde van de lijn naar de tweede aas of stinger haak met dezelfde clinch knoop. Trek aan het uiteinde van de lijn bij het vastdraaien van de knoop van de afstand tussen de twee haken verkorten. Een totale scheiding van minder dan drie inch is ideaal.

4 Bevestig een aas om de slepende haak, of laat het ontbloten om te helpen met de haak set.

Hints

  • Gebruik alleen een slepende haak als je mist vis wanneer u de haak. De originele lokmiddel is actief in het water en kunnen aansluiten meeste vissen zonder toevoeging van een tweede haak.