Hoe maak je een traag werkende schildklier zonder medicijnen Heal

Een traag werkende schildklier, ook wel bekend als hypothyreoïdie, verlaagt de stofwisseling van het lichaam, waardoor je moe en koud voelen. Het kan een droge huid, haaruitval en gewichtstoename veroorzaken. Lage schildklierfunctie komt vaker voor bij vrouwen, maar mannen zijn gevoelig, ook. Hypothyroid wordt meestal behandeld met dagelijkse recept medicatie, maar u kunt eenvoudige, drugsvrije technieken om uw schildklier te stimuleren te leren. Om te testen voor lage schildklierfunctie, neem je temperatuur elke ochtend. Chronisch lage temperaturen 's ochtends - minder dan 97,8 - kan een lage functie aan te geven.

instructies

1 Eet kruisbloemige groenten, pinda's en soja producten met mate. Deze bevatten een stof genaamd goitrogens, die kunnen interfereren met jodium opname en het verhogen van hypothyreoïdie symptomen. Het is niet nodig deze voedingsmiddelen uit uw dieet elimineren, maar opeten beperkte hoeveelheden. Avocado en kokos stijging schildklierfunctie. Vermijd verwerkte voedingsmiddelen en cafeïne.

2 Tik uw schildklier te stimuleren. Uw schildklier is gelegen in de voorkant van je nek. Stel je voor het dragen van een vlinderdas: Dat is waar uw schildklier rust. Drie keer per dag, tik dan zachtjes het gebied gedurende 10 minuten met uw vingertoppen.

3 Verminder stress. Denk aan yoga of meditatie technieken die de bloeddruk kan verlagen en het verbeteren van stressreacties. Oefening lichtjes en regelmatig, en neem een ​​vitamine B-complex, samen met een multivitamine om stress hormonen in evenwicht te brengen, alsmede het verbeteren van de algemene reactie van het immuunsysteem.

Hints

  • Als uw symptomen verergeren of niet aanzienlijk te verbeteren, spreken met uw arts.