Hoe maak je een toernooi Roster

Wanneer u bent verantwoordelijk voor het maken van een selectie voor uw jeugd honkbal liga reizen team of all-star wedstrijden, heb je een moeilijke klus voor je. Niet alleen heb je nodig om een ​​lijst van de beste spelers te maken, moet u ook de alternatieve spelers lijst. Veel van de beste spelers kunnen toezeggingen om andere activiteiten te doen hebben zodra het seizoen voorbij is. Je moet ook de inbreng van andere coaches en managers in de competitie te krijgen, zodat anderen het gevoel dat ze betrokken zijn bij het proces.

instructies

1 Maak een lijst van de spelers die je hebt gezien in de arena wie je denkt dat ze de beste spelers en de meest verdienstelijke van een plek op uw league postseason toernooi roster. Gewoonlijk wordt u gevraagd om het team te halen in de buurt van het einde van de reguliere seizoen de arena. Je zal waarschijnlijk hebben al gezien de meeste van de beste spelers, waardoor het makkelijker om je team samen te stellen.

2 Voer een ontmoeting met de andere coaches in de competitie en vraag hen om de spelers dat ze denken dat moet worden op het team te nomineren. U doet dit om andere meningen te krijgen en ook om anderen het gevoel dat ze betrokken zijn bij het proces. Je hebt misschien gezien een geweldige speler een slechte spel. Je hebt misschien gezien een gewone speler hebben een geweldige dag. Dat is ook de reden waarom u de inbreng van hun coaches willen.

3 Schrijf een uitnodigingsbrief aan de ouders van de spelers die je gaat kiezen voor het toernooi roster van de arena. Vertel hen hoeveel games die ze zullen spelen in, hoe vaak zal het team oefenen en de kosten verbonden aan dit toernooi. In sommige gevallen zal families niet willen het extra geld uit te geven, of ze zullen niet in staat zijn om de tijd inzet om het team te maken. Geef ze de kans om uw uitnodiging accepteren of weigeren.

4 Ga naar je secundaire lijst aan de uiteindelijke openingen te vullen. U kunt openingen voor 15 spelers. Als je alleen maar 10 aanvaardingen, je moet naar uw secundaire lijst aan de andere vijf openingen te vullen. Je secundaire spelers misschien niet zo goed als die op uw oorspronkelijke lijst zijn. Maar als ze willen spelen en zij dragen energie en enthousiasme, kunnen ze helpen je team te winnen.

5 Recruit assistent-coaches en vrijwilliger ouders te helpen met het team op uw postseason rooster. Je kunt het niet alleen doen. Hebben anderen te helpen met de oefenlessen. Als je een goede hitting coach, zorg ervoor dat je een andere coach die sterk met kruiken te krijgen. Zoek iemand die fielding tips kan geven, en een andere coach die kunnen helpen met voet lopen. Vraag een van de vrijwilliger ouders om samen een hapje schema en een andere ouder te helpen met het regelen van vervoer, als je team is het spelen van games uit het gebied.

Hints

  • Schedule oefensessies als je kunt krijgen de ouders om u te helpen. De meeste ouders werken tijdens de dag, dus het plannen van de praktijk na het werk uren is meestal aan te raden.
  • Benadruk fundamentals en vaardigheden-gebouw, niet een win-of-andere houding.