Hoe maak je een Thimble knoop

Hoe maak je een Thimble knoop


Knoop binden geldt als een van de meest essentiële vaardigheden die de outdoorsperson moet leren. Het woord "knoop" is een algemene term die bochten, haperingen en lassen omvat. Een verbinding wordt vaak gebruikt om een ​​lus aan een uiteinde van een kabel, die kan worden gebruikt voor het bevestigen aan objecten of binden een touw rond vormen. In plaats van het uitvoeren van het moeizame proces van het creëren van een oog splice, velen kiezen voor de eenvoudigere vingerhoed splice.

instructies

1 Houd het touw recht uit je lichaam met je linkerhand. Gebruik uw rechterhand, passeert twee voeten van touw in het kader van het touw in je linkerhand, de vorming van een lus die uit wijst naar rechts.

2 Leid de kabel over het rechte stuk touw en door de lus.

3 Passeert het touw door de lus opnieuw, dit keer het vormen van een bovenste lus die gaat over de top van het rechte stuk touw, vervolgens onder de juiste gerichte lus.

4 Voer de kabel door de lus nog één keer, te leiden over bovenaan rechts gerichte lus en rechte lijn, dan onder de bocht in de kabel die werd gebruikt om de eerste lus.

5 Laat een bar over de top van de eerste lus, zodat de tweede lus kan zitten op de top van het.

6 Stap op de balk, het plaatsen van één voet op elke zijde van de huls. Buig je knieën. Bijdraaien de lijn over je schouder als je je gebogen knieën rechtzetten. Dit verstevigt de knoop.