Hoe maak je een Tape Fungo Bat

Hoe maak je een Tape Fungo Bat


Fungo vleermuizen zijn de beste vriend van een coach. Coaches gooien ballen in de lucht om zichzelf en gebruik maken van de lange, dunne fungo knuppel om ze te raken voor het afhandelen van de praktijk. Wood fungo vleermuizen krijg zoveel gebruik dat ze de neiging op te splitsen in de korrels. Taping het vat is een goede manier om de levensduur van uw fungo verlengen.

instructies

Taping je Fungo

1 Selecteer een vleermuis. De meeste grote fabrikanten fungo modellen, en ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Veel coaches kiezen om hun fungos co├Ârdineren met hun uniform kleuren.

2 Over een duim boven het merk van de vleermuis, start een lijn van tape rond het vat. Wikkel de tape langzaam, let daarbij goed op de tape te bewegen in de richting van het einde van de vleermuis te houden.

3 Houd de band strak. Elke plooien of abrupte veranderingen in het patroon veroorzaken zachte plekken in de band en zal beïnvloeden hoe de bal komt uit de vleermuis.

4 Eindig de eerste laag. Snijd de tape ongeveer een halve inch vanaf het einde van de vleermuis. Het hele slaan gebied moet worden gedekt door deze eerste laag.

5 Hoe maak je een Tape Fungo Bat


Solliciteer ten minste twee meer lagen van tape om je knuppel. Drie of vier lagen zullen de korrels te houden van splitsing met behoud van wat leven in de vleermuis.

Hints

  • Fungos worden gebruikt om ballen te zacht gegooid in de lucht raken. Geen enkele hoeveelheid tape kan voorkomen dat een knuppel van het breken bij het raken van een geworpen bal.