Hoe maak je een Tanning Bed Reparatie

Hoe maak je een Tanning Bed Reparatie


Als u een van de duizenden mensen die zelf hun eigen persoonlijke zonnebank, op een of ander moment, zult u waarschijnlijk om het te repareren. Of het nu een eenvoudige vervangende lamp of een gebarsten acryl schild, is de kans groot, het is veel goedkoper om het probleem eenvoudig te repareren dan naar de zonnebank te vervangen.

instructies

1 Bepaal het probleem. De meest voorkomende vormen van problemen worden gekraakt acryl, gebarsten ballast, beschadigde zonnebank switches bed en uitgeblazen lampen.

2 Neem contact op met het bedrijf dat u de zonnebank gekocht om te bepalen of het deel nodig reparatie onder de garantie valt.

3 Raadpleeg de zonnebank handleiding om de juiste vervangende onderdeel of bol te vinden. Het is belangrijk om te bevelen merken van de fabrikant gebruiken om toekomstige storingen te voorkomen.

4 Zoek reservelampjes of onderdelen. De beste plaats om te vinden dat zijn op het internet, zoals veel online retailers hebben de neiging om veel meer betaalbare prijzen voor onderdelen en bollen te bieden.

5 Zorg ervoor dat het onderdeel of de lamp u bestelt is compatibel met uw zonnebank model.

6 Lees en bestudeer de instructies in het vervangende onderdeel evenals uw zonnebank handleiding om ervoor te zorgen dat u in staat om de reparatie te maken zal zijn.

7 Zoek een zonnebank reparateur in uw omgeving als u niet zeker weet of u de benodigde reparaties kan uitvoeren. Zie de onderstaande links voor meer informatie.

Hints

  • Om toekomstige risico's te verminderen en te voorkomen dat dure reparaties, overwegen te investeren in een onderhoudsprogramma. De meeste bedrijven die zonnebanken verkopen zal bieden ook onderhoudsprogramma's voor een zeer redelijke prijs. Houd uw zonnebank goed onderhouden. Meest ingewikkelde reparaties kunnen worden vermeden als je zonnebank regelmatig wordt schoongemaakt.
  • Probeer niet om je zonnebank te repareren, tenzij u vertrouwen in uw vermogen om de reparatie te maken. U kan ernstige schade aan de zonnebank, wat kan leiden tot verdere, meer dure reparaties, als je niet weet wat je doet.