Hoe maak je een Sweeper / Kurk van Defensie in Voetbaltrainer

De veegmachine / stop manier van verdedigen is een populaire verdedigingssysteem in jeugdvoetbal in Amerika. Hoewel zonale verdedigen heeft de meer populaire systeem in de wereld geworden, zijn er nog enkele verdiensten voor deze defensieve strategie. Zoals bij alle tactische plannen, is afhankelijk van de sterkte van de betrokkenen.

instructies

Hoe maak je een Sweeper / Kurk van Defensie in Voetbaltrainer

1 Beslissen over het type speler voor elke positie. De veegmachine / stop-methode maakt gebruik van twee merken ruggen ook. In het ideale geval zal de veegmachine snel, een goede organisator, en met een grote voet te zijn; Maar ze moeten ook in staat om de bal te brengen van de verdediging. Een goede kop van de bal is een andere kwaliteit van een goede veegmachine. De stopper moet een goede solide tackler zijn, en opnieuw, in staat is het hoofd van de bal goed verdedigend werk. De markering backs moet atletisch genoeg om gelijke tred te houden met hun sporen zijn.

2 Games spelen van 6V4, met de vier verdedigers opgesteld in een veegmachine / stop zetten, en de zes aanvallers gebruikt in verschillende formaties op de mogelijkheden die de veegmachine stopper verdediging kunnen worden geconfronteerd weerspiegelen. Deze mogelijkheden zijn geconfronteerd met een naar voren en vleugelspelers, twee naar voren, en drie aanvallers.

3 Gebruik zone spelen, waarbij het gebied is verdeeld in drie horizontale secties, om te werken op de functie van de veegmachine. Heeft u een veegmachine in elk end zone, en elke andere speler op het middenveld zone. Geen enkele andere speler mag het einde zones in te voeren totdat de bal doet. Hoe sneller de veegmachine beweegt de bal uit het einde zones en in het middenveld zones, hoe kleiner de kans dat de oppositie heeft het monteren van een aanval.

4 Gebruik spelletjes 4v4 for-man markering. -Man markering is een essentieel onderdeel van de veegmachine / stop verdediging. Speel 4v4 met de voorwaarde dat elke speler heeft een speciale speler om te markeren, en vice versa. Dit zou dan uiteindelijk als "paren" soccer. Vervolgens vooruitgang dit aan het hebben van een situatie waarin als er een verdediger wordt geslagen, de volgende dichtstbijzijnde verdediger stappen tot aan de aanvaller druk op de bal, terwijl de gebaande verdediger herstelt op het merk van de nieuwe druk speler over te nemen.

5 Speel een spelletje 11v11 zodat de verdedigers om het grotere plaatje te zien. Coach de verdedigers om te verblijven met hun merken, de veegmachine om dingen te bedienen vanaf de achterkant, en de stop op om headers te winnen en verstoren aanvallen. Varieer de aanvallende tactiek van het aanvallende team met het oog op de veegmachine / stop verdediging met verschillende scenario's die ze zouden kunnen worden geconfronteerd te confronteren.

Hints

  • Tijdens het werken aan de verdedigers van de veegmachine / stop in de eerste plaats, vergeet niet om ook te coachen op het middenveld, en naar voren in hun defensieve taken
  • Controleer altijd veiligheidsuitrusting voor de praktijk
  • Zorg er altijd voor dat de spelers opwarmen correct dragen alvorens