Hoe maak je een stuurkabel voor een boot

Hoe maak je een stuurkabel voor een boot


Toen besturing van uw boot is krap, je eerste gedachte is - en moet zijn - dat de stuurkabel moet worden nagekeken. De kabel is ingesloten in een strakke, flexibele metalen behuizing genoemd omhulsel en moeten zout of kleine hoeveelheden roest ophopen in de mantel, de kabel beweging weerstaan, waardoor je stuurgevoel strak. Een kabel glijmiddel taak is de eerste regeling van de werkzaamheden.

instructies

1 Koppel de stuurkabel van de helm (het mechanisme dat het wiel verbindt met het voorste einde van de stuurkabel) en de motor (aan het na afloop van de boot).

2 Stel een kabel Luber op zijn plaats op het voorste uiteinde van de stuurkabel mouw. Schuif de "stro" op het blikje spray kabel smeermiddel in de "glijmiddel gat" van de kabel Luber.

3 Druk op de spray-knop op de bovenkant van het smeermiddel kan het smeermiddel spuiten in de kabel schede. Blijven spuiten tot je glijmiddel coming out van het andere uiteinde van de kabel schede.

4 Verwijder de spray smeermiddel van de kabel Luber. Verwijder de kabel Luber van de kabel. Bevestig de stuurkabel aan de helm (op het voorste einde) en de motor (aan het achterste uiteinde).

5 Beweeg het stuur om zeker te zijn achter het stuur bedient de stuurinrichting vrij.

Hints

  • Als het smeren van de kabel niet vrij het stuur, kijk voor binding in de stuuras als het door het dashboard of bedieningsconsole passeert. Als er geen binding aanwezig is, op de plaats waar de stuurkabel verbindt de motor. Tot slot, kijk naar het roer.
  • Dit project omvat het gebruik van de spray smeermiddelen die, hoewel niet vluchtig, kan irritatie van de ogen of schade veroorzaken. Draag een veiligheidsbril tijdens het werken met spray smeermiddelen.