Hoe maak je een String Lacrosse Head Sidewall

Hoe maak je een String Lacrosse Head Sidewall


Voor beginners, restringing het gaas binnenkant van het hoofd van een lacrossestok kan lijken als een ontmoedigende, verwarrende taak. Sinds de strakheid, mesh type en de wijze van rijgen dragen allemaal bij aan het vermogen van de speler om correct te vangen, gooien en cradle de bal, rijgen de kop is belangrijk. De zijwand snaren binnen het netwerk zijn verantwoordelijk voor het verankeren van het gaas aan het frame van de kop; gelukkig, leren koord de zijwanden in het hoofd is een relatief eenvoudige taak.

instructies

1 Knip de oude maas in het hoofd en gooi. Flip de stok over, zodat de achterkant van het hoofd naar boven. Kijk naar de openingen aan beide zijden van de eerste kunststof frame aan de zijwand gaten (het aantal gaten afhankelijk van het merk / type van het hoofd) te vinden.

2 Open het gaas kit en trek aan het gaas om het te rekken in werkbare toestand. Snij ongeveer 36 inches van nylon koord aan de zijwanden van de mesh te creëren. Leg de nieuwe gaas over de opening in het hoofd en vouw de bovenste rij van gaas over de top van het hoofd, zodat de eerste rij overeenkomt met de derde rij.

3 Rijg de nylon string in de eerste zijwand gat aan de bovenkant van het hoofd, te beginnen aan de linker- of rechterkant. Bind het touw af in een knoop op het einde van de string, trek het dan door, zodat de knoop gelijk ligt aan de buitenkant van het hoofd.

4 Loop de string over het hoofd en rijg deze door de volgende zijwand gat, rijg de draad door de lus van de string, trekken strak aan het hoofd. Herhaal deze werkwijze aan de zijkant van het hoofd van de zijwanden voltooien, weven door de mazen van een over / onder het loopvlakpatroon, rijg de speling naar de andere kant van het hoofd en werken van de bodem naar de bovenkant van het hoofd.

5 Bind een willekeurige tekenreeks overgebleven in een stevige knoop. Doorgaan met het koord, met gebruikmaking van de zijwanden als basis voor het tappen van de opnames snaren aan de zak te creëren.

Hints

  • Bind op lederen koorden eerst of leer maken deel uit van uw pakket (of de voorkeur) voor het toevoegen van de zijwanden.