Hoe maak je een String Bait Caster

Hoe maak je een String Bait Caster


Ervaren vissers touwtje hun aas caster visserij rollen met nieuwe lijn voor het begin van elk seizoen. New vislijn is zo goedkoop dat er geen reden is om de teleurstelling van een verloren vis riskeren om een ​​oude, gebroken lijn. Rijgen aas caster duurt minder dan 15 minuten, afhankelijk van de capaciteit van de haspel. Groot zoutwater aas wielen die honderden meters van de lijn te houden zal het langer duren om opnieuw-string dan een zoetwater ultralight reel, maar de techniek blijft hetzelfde.

instructies

1 Ontdoen van alle oude vislijn naar beneden naar de knoop rond het aas caster spoel. Klem de lijn in de knoop met een zakmes of een schaar.

2 Veeg de kale spoel met een schone doek.

3 Monteer de haspel op een hengel om het gemakkelijker te hanteren, terwijl het toevoegen van nieuwe lijn. Een aas gietmachine spoel geactiveerd op de top van een staaf door het plaatsen van de haspel voeten onder de metalen klemmen en vastdraaien van de achterste schroef op de stang.

4 Rijg nieuwe lijn door de staaf gidsen, te beginnen bij de tip, het trekken van de lijn in de richting van de haspel.

5 Steek de lijn door de draad lus over de spoel. Deze lus is het niveau winder, die gelijkmatig de lijn geleidt over de klos, heen en weer, tijdens het ophalen.

6 Wikkel de lijn een aantal omwentelingen rond de spoel om grip te krijgen, dan bind de lijn met een clinch knoop. Aanwijzingen voor het binden van een clinch knoop zijn verbonden in de referentie sectie.

7 Draai de haspel greep gestaag, ongeveer een revolutie een tweede, lijn gelijkmatig toe te voegen aan de haspel.

8 Klem de lijn als u klaar bent en bind een handomdraai swivel naar het einde met een clinch knoop. Klem de swivel om de staaf tip

Hints

  • Hoe lichter de lijn kracht, hoe meer lijn die kan worden gespoold op een aas caster haspel.
  • Laat de haspel met lijn niet overbelasten. Dit is een uitnodiging voor een terugslag, die kan leiden tot de lijn hopeloos verward als het gaat uit de haspel in grote lussen snel dan de lijn kan uitbrengen via de stang gidsen te worden.