Hoe maak je een sterke kern met een Desk baan te behouden

Hoe maak je een sterke kern met een Desk baan te behouden


De conventionele wijsheid zegt dat te versterken en onderhouden van uw core-spieren, moet je vele uren doorbrengen in de sportschool. Terwijl het uitoefenen op een sportschool is een goed idee, het is niet de enige plek waar je kunt uw core-spieren te versterken. Als je werkt bij een bureau baan, is niet alles verloren. In feite is het juist het tegenovergestelde: er zijn tal van manieren waarop u kunt een sterke kern op het kantoor te houden. Het beste deel is dat je niet fancy apparatuur nodig hebt en de oefeningen niet staart ontlokken van je baas.

instructies

1 Handhaaf een goede houding. Als slechte houding is een gewoonte voor jou, dan behoud van een goede houding te voelen als een training op het eerste. Gebruik je buikspieren als je zit rechtop. Na verloop van tijd, zal het een tweede natuur geworden, want hoe sterker je kern is, hoe makkelijker het zal zijn om een ​​goede houding te hebben. Als het niet te afleidend en je baas goedkeurt, overwegen om een ​​oefening bal om samen met u en gebruik het als je stoel, omdat niet alleen zal het beter voor houding werken, maar je zult ook in staat zijn om andere eenvoudige oefeningen te doen op het.

2 Doe oefeningen die geen apparatuur nodig. Bijvoorbeeld, eenvoudige ademhalingsoefeningen werken goed. Contract je buikspieren als je inademt, en langzaam uitademen. Ook tijdens een langzame tijd op het werk, probeer zittend op de rand van een stoel, aanbestedende uw buikspieren en til je knieën omhoog. Erachter te komen wat het beste werkt voor jou, en maak er een routine.

3 Gebruik de trap. Als je loopt, zich richten op een goede houding en houd je buikspieren bedrijf. De kleine oefeningen die je doet de hele dag profiteert u in de tijd. Ook lopen naar de lunch in plaats van het rijden, met behulp van dezelfde methodologie. Je hoeft niet te zweten en brengen een verandering van kleren, maar de kleine dingen gaan een lange weg.