Hoe maak je een sterke Header Voetbal Krijg

Hoe maak je een sterke Header Voetbal Krijg


U weet wellicht hoe aan het hoofd de bal, maar zonder de pop en craquelé dat een voetbal standout zoals Wayne Rooney of Abby Wambach brengt in de voorkant van het net. Het gaan naar het volgende niveau vereist dat u bevel van deze voetbal vaardigheid te nemen. Boren kan u helpen een sterke kop te ontwikkelen, terwijl je op het veld chemie te bouwen met je teamgenoten.

instructies

1 Werk aan je techniek te verbeteren door het verspreiden van je armen voor balans als je springt voor een kop, maar niet te hoog te verhogen. U wilt niet het risico het aanraken van de bal met uw hand of arm per ongeluk. Ga naar de bal hoofd toen mogelijk om momentum toe te voegen aan uw foto en kunt u de bal na een hoge bal voordat je tegenstanders. Als je moet het hoofd de bal platte voeten, achterover leunen, dan bewegen in de richting van de bal bij het naderen. Naar voren te duwen van de grasmat aan de macht toe te voegen aan uw inspanning.

2 Het opzetten van een boor met twee teams van twee spelers elk op een 10-yard vierkant gebied, adviseert coach Alan Hargreaves in "Skills & Strategieën voor Coaching Soccer." Place kegels 5 yards uit elkaar op de tegengestelde uiteinden van het plein om te dienen als doelpalen. Begin de boor met twee spelers verdedigen hun doel en de andere twee proberen te scoren. Heeft een speler in een hoek te gooien een bal aan zijn teamgenoot, die probeert om de bal tussen de kegels van de oppositie te leiden. Wanneer je de bal het hoofd, draai je nek en schouderspieren, vooruit in de richting van de bal en sla er met je voorhoofd.

3 Voer een post boor, waarin één speler staat aan de kant van het net en gooit de bal in het strafschopgebied in de voorkant van het doel. Line-up een groep aanvallers, van wie elk voorschotten op zijn beurt uit de strafschopstip en kopt de bal in het net, langs een keeper. Aanvallers moeten de tijd hun aanpak om de maximaal mogelijke momentum in de staking te zetten, en moeten contact opnemen met de bal op of net boven de middenlijn. Aangezien het boren vordert kan de passer de snelheid, hoogte en hoek van de worp variëren. U kunt ook een verdediger toe te voegen om ervoor te scoren moeilijker.

4 Oefen offensieve en defensieve headers door het doen van een "helder of te scoren" drill. Hebben twee buitenste spelers tegenover elkaar, ongeveer 10 yards van elkaar. Heeft u een derde speler stand in het midden. Positie twee kegels ongeveer 5 yards uit elkaar, zodat een lijn tussen de kegels is loodrecht op een lijn tussen de buitenste spelers. Laat een buitenste speler gooien de bal naar de andere. De ontvanger kan zowel het hoofd van de bal naar beneden tussen de kegels - in welk geval het midden-speler werkt als een keeper - of de ontvanger kan een defensieve header te oefenen door het hoofd van de bal over het midden-speler, alsof hij een bal werden clearing van in de voorkant van het net.