Hoe maak je een Steel Wire Rope Test

Staaldraad die vaak wordt gebruikt moet vaker worden gecontroleerd dan de kabel die een keer per week wordt gebruikt of twee keer. Kijkend naar het touw op knikken en zichtbare schade, zoals roest, is het grootste onderdeel van dat proces. Hoewel de inspectie voor staaldraad kan betekenen dat het touw een goed uitzicht op, een ander belangrijk onderdeel van het inspectieproces is het testen van de fysieke integriteit van de kabel is. Dit gebeurt door het fysisch voelen van de kabel in een poging om draadbreuken, genaamd find "vishaken."

instructies

1 Don lederen handschoenen. Gebroken draden op de buitenkant van de strengen van een kabel worden vishaken genoemd omdat, zoals een vishaak, zullen ze 'haak' in uw hand, die een reis naar de dokter voor een tetanus schot, zo niet te repareren. Lederen handschoenen en een oogje in het zeil hulp te voorkomen dat.

2 Run je vinger langs een streng - kabel is opgebouwd uit strengen uit individuele draden. Gewoonlijk zijn er zes strengen een kabel - na dat één streng als het loopt om de kern van de kabel voor een volledige slag, een "lag".

3 Stop met het testen van het touw en te inspecteren op zichtbare vishaken wanneer je voelt dat je handschoen addertje onder het gras binnen de lengte van de leken, zes of zeven vishaken in de lengte van een lay geven de kabel is onveilig. Als er meer dan zeven fishhooks binnen één lay, neem het touw onmiddellijk uit dienst.

4 Herhaal dit oppervlak testproces voor alle zes strengen gedurende de volledige lengte van de kabel