Hoe maak je een Stainless Steel Gun Pools

Hoe maak je een Stainless Steel Gun Pools


Indien om goed verzorgd, roestvrijstalen vuurwapens het voordeel dat vrijwel ongevoelig voor weersinvloeden. Hoewel roestvrij staal zal niet roesten, veel vuurwapens zijn niet echt volledig roestvrij staal; sommige zijn legeringen of hebben slechts een roestvrijstalen afwerking. Bovendien kunnen sommige onderdelen van het vuurwapen, zoals de trekkerbeugel, vernikkeld en zal roesten als de afwerking gecompromitteerd. Met de juiste zorg, het schoonmaken en de toepassing van een kwaliteit roestvrij-staal polish, kan een roestvrij stalen gun voor onbepaalde tijd als nieuw uitzien.

instructies

1 Breng het pistool schoner (te vinden op het pistool winkels en warenhuizen) aan de metalen oppervlakken van het pistool om het metaal te bereiden voor het polijsten. Voor het beste resultaat in het verwijderen van vuil en buskruit residu, laat de stofzuiger aan de hand van instructies van de fabrikant in te stellen.

2 Veeg het pistool schoner af met een doek en de lak van toepassing op de metalen, wrijven in grondig met een schone doek.

3 Veeg de Poolse met een doek en buff (RUB) de metalen delen van het pistool met alleen extra fijne staalwol. Veeg met een schone doek.

Hints

  • Bij het gebruik van staalwol om een ​​vuurwapen te poetsen (zowel roestvrij of geblauwde) alleen extra-fijn, als grovere kwaliteiten van de metalen kunnen krassen. Gebruik het niet op geverfde oppervlakken, omdat dit de afwerking zal beschadigen.