Hoe maak je een Stabilizer voor een Bow Bepaal

Als de juiste stabilisator op een boog gemonteerd, zal de stabiliteit en de nauwkeurigheid opnamen verhogen doordat de schutter de boeg stabieler houden.

instructies

Hoe maak je een Stabilizer voor een Bow Bepaal

1 Beslis of de stabilisator zal worden gebruikt voor de jacht of toernooi schieten. Stabilisatoren gebruikt door jagers zijn korter en compacter voor eenvoudiger gebruik in krappe ruimtes. Die zijn ontworpen voor het boogschieten toernooien hebben de neiging om veel langer als ze worden gebruikt in open ruimten.

2 Neem de boeg met u naar de boogschieten winkel en vind de stabilisatoren. Kies een paar dat kijk aantrekkelijk op basis van de taak bij de hand, ofwel kort voor de jacht of langer voor het doel schieten.

3 Schroef een stabilisator in de schroefdraad gat aan de voorkant van de riser de boeg onder de handgreep.

4 Houd de boeg in het bijzijn van je met één hand op de greep. Gebruik de hand die u gewend bent. Bijvoorbeeld, een rechtshandige persoon houdt de greep met haar linkerhand. De boog moet stil te houden voor een tweede en dan langzaam beginnen te afstand van de schutter naar voren kantelen. Indien mogelijk, de praktijk schieten op een doel met de stabilisator gemonteerd op de boeg.

5 Herhaal stap 4 totdat u een stabilisator die u helpt de boeg meer stabiel te houden en verhoogt de nauwkeurigheid van uw opnamen te vinden.

Hints

  • Zorg ervoor dat de stabilisator stevig vastschroeven op de boeg.
  • schieten altijd op een veilige doel.