Hoe maak je een Stability Ball Butt Lift

Stabiliteit ballen (ook bellen Swiss ballen of oefeningsballen) werken in combinatie met basisoefeningen om u een meer complete werk uit te geven. Hoe werken ze? Stabiliteit ballen ertoe leiden dat uw lichaam om meer spieren dan je normaal zou gebruiken. Afweging van jezelf op de uitoefening bal vereist uw lichaam te gespannen. Deze spanning zorgt voor een training voor veel meer spiergroepen dan alleen het "een" je bent gericht op een bepaalde exercise.Working uit de kont gebied op een stabiliteit bal impliceert het nemen van een standaard butt lift oefening en de integratie van de bal voor extra voordelen. Deze tinten en vormen de spieren van de kont efficiƫnter te maken. Stabiliteit ballen zijn verkrijgbaar bij veel sportzaken.

instructies

1 Achterover liggen op de stabiliteit bal, rust je nek, schouders en rug op de bal. Je kont en benen zou moeten zijn van de bal. Beginners kunnen de bal tegen een muur om te voorkomen dat rollen.

2 Plaats uw benen iets uit elkaar en buig je knieƫn. Uw voeten moeten plat op de vloer.

3 Vouw je handen achter je hoofd met de ellebogen wijzen op (in een traditionele sit-up positie).

4 Neem even de tijd om ervoor te zorgen dat uw positie correct is. Je hele rug moet worden gebogen rond de bal, moet je kont worden opknoping van de rand en je armen moet worden gevouwen met de vingers geregen achter je hoofd.

5 Knijp je kont spieren en til je heupen tot een vlakke stand. Uw rug moet nu parallel aan de vloer aan met al uw gewicht in evenwicht op de uitoefening bal en uw platte voeten zijn. Je moet duwen je kont met je hielen, niet de tenen. Je bovenrug en nek zal op de bal te blijven.

6 Houd ze gedurende 3 tot 5 seconden en laat los.

7 Voer 10 sets, die elk voor 3 tot 5 seconden, afhankelijk van uw niveau van fitness.

Hints

  • Voordat een training moet je helemaal op te warmen. Stretch iedere spiergroep en joggen in de plaats voor 5 tot 10 minuten om op te warmen je spieren. Dit zal letsel te voorkomen en zorg je spieren soepeler. Vergeet niet om ook af te koelen!