Hoe maak je een Spring Equinox Fast

Hoe maak je een Spring Equinox Fast


Spring reinigen van uw buik met deze eenvoudige, effectieve, niet-hongerige vasten techniek. Een grote snel voor first-timers. We raden je leest "Hoe maak je een Spring Equinox Fast begrijpen" en raadpleeg uw arts voordat u begint dit snel.

instructies

1 Reinig je spijsverteringskanaal met een interne bad of klysma voor het begin van deze snel. Als je ongemakkelijk bent met dit idee, kunt u ook een mild laxeermiddel of laxerende thee, maar het is niet zo effectief als een interne bad (zie "Neem een ​​intern Bath").

2 Eet alleen deze voedingsmiddelen, in vloeibare of vaste vorm, van 8 uur tot 12 's middags: appels, citroenen, limoenen, sinaasappelen, kiwi, grapefruit, water en kruidenthee. Eet zoveel als je wilt van deze voedingsmiddelen.

3 Eet alleen deze voedingsmiddelen, in vloeibare of vaste vorm, van 12 's middags tot 20:00: asperges, bieten, broccoli, kool, bloemkool, paardebloem bladeren, knoflook, olijfolie, peterselie, spruiten, water en kruidenthee. De groenten moeten worden gestoomd, rauw, gebakken of geroosterd. Varieer de manieren waarop je ze eten om het leven en gekookte enzymen uit alle groenten te verkrijgen.

4 Blijf dit dieet gedurende 3 tot 10 dagen.

5 Begin met het drinken van laxerende thee in de ochtend en 's avonds na de derde dag van het vasten om je lichaam te helpen bij het ​​verdrijven van materie. Realiseer je dat als uw lichaam onder-neemt deze lente het schoonmaken proces, toxinen worden vrijgelaten uit uw vitale organen en weefsels diep. Deze toxines moet uw lichaam te verlaten of ze zullen ertoe leiden dat u ongemak.

6 Breek je snel door te beginnen aan wat het voorjaar granen, zoals gerst, tarwe, gierst of rogge in uw dieet op te nemen. Blijven eten evenwichtige maaltijden.

7 Adopteer een regelmatige lichaamsbeweging schema na je snel te helpen uw lichaam houden aan haar schoon systeem.

Hints

  • Dit is een geweldige snel voor first-timers, omdat het stelt u in staat om te blijven eten gedurende het vasten. Veel plezier met het bedenken van nieuwe manieren om het voedsel te combineren en voor te bereiden binnen de parameters. Juice alles.
  • Drink veel water.
  • Ontwikkel uzelf over het vasten voordat u begint.
  • Doe het licht yoga en stretching tijdens je snel, maar zich onthouden van zware oefening.
  • Herhaal deze snel een keer per jaar.
  • Zwangere vrouwen en kinderen moeten niet snel.
  • Raadpleeg uw zorgverzekeraar voordat we op deze snelle vooral als je diabetes, hart-en vaatziekten, colitis ulcerosa, of epilepsie; Als je jonger bent dan 18 of ondergewicht; of als je op medicatie.