Hoe maak je een Spray Paint Gun aanpassen

Het maken van aanpassingen aan uw verf pistool is nodig als je wilt een gladde, gelijkmatige laag. U kunt deze aanpassingen gemakkelijk door het uitgeven van een paar minuten testen van verschillende instellingen. Als je eenmaal hebt geleerd hoe je de perfecte hoeveelheid verf spuiten, zult u in staat om meerdere oppervlakken met behulp van een verscheidenheid van soorten verf.

instructies

Hoe maak je een Spray Paint Gun aanpassen

1 Kies de snelheid van de luchtdruk die u wilt gebruiken. De vloeistof instelknop moet worden omgezet in zo weinig verf zal ontsnappen. Gebruik een dik stuk papier of houten plank aan de dikte van de verf te testen. Test verfdikte buiten om te voorkomen dat je verf op moeilijk te reinigen oppervlakken. Wanneer u de trekker over te halen, mag alleen de lucht ontsnappen.

2 Draai de vloeistof regelknop eens en haal de trekker weer. Blijf de vloeistof regelknop te passen totdat u de verf consistentie u wilt voor uw project te bereiken. Zorg ervoor dat de verf pistool is 6-8 centimeters van het papier of houten plank. Gebruik de verf pistool als je zou bij het schilderen om de samenhang correct is.

3 Een oppervlak dat ten minste 12 centimeter in lengte die kan worden geschilderd. Test de verf pistool om ervoor te zorgen dat de samenhang is wat je wilt. Breng de laatste aanpassingen door het draaien van de vloeistof regelknop.

4 Beginnen te schilderen. Afhankelijk van het type van verf die u gebruikt u kan nodig zijn om aanpassingen te maken aan uw verf pistool tijdens het schilderen.

5 Verf laten drogen. Reinig je spuitlak pistool voordat u deze opbergt om ervoor te zorgen dat het goed zal werken de volgende keer dat je het gebruikt.

Hints

  • Investeer in een kwaliteit verf spuitpistool die u toelaat om de aanpassingen die nodig zijn voor verschillende soorten verf te maken.