Hoe maak je een sport shirt

Hoe maak je een sport shirt


Van bumperkleven voor de grote wedstrijd te juichen vanaf de tribune, sportieve memorabilia van uw team is een must. Truien en t-shirts kunnen online of bij sportlocaties te vinden, maar kan zeer prijzig zijn. Laat je niet deze hoge kosten te voorkomen dat u die uw favoriete team. In plaats daarvan, maak je eigen sport-shirt in zo weinig als een middag. U kunt een gewone t-shirt te zetten in een aangepaste stuk van de teamgeest memorabilia.

instructies

1 Maak een ontwerp voor de voorzijde van uw t-shirt met behulp van uw computer. Terwijl u het officiƫle team logo of foto's die worden beschermd door het auteursrecht niet kunt gebruiken, kunt u een tekstverwerker gebruiken om uw eigen ontwerp te maken. Gebruik kleuren of foto's van sportmateriaal van uw team. Wees creatief in het ontwerpen van uw eigen logo.

2 Print het ontwerp op smeltbare printerpapier. Met een schaar, knip het ontwerp. Gesneden zo dicht mogelijk bij het ontwerp mogelijk, zodat een brede rand niet wordt overgebracht op de voorzijde van het shirt. Volg de aanwijzingen op de verpakking van smeltbare printerpapier om goed te strijken op het ontwerp aan de voorzijde van het shirt.

3 Schetsen jersey aantallen op een stukje stof met een potlood en liniaal. Bevestig de plakvlieseline om de stof met een ijzeren. Na de stof volledig is afgekoeld, sluit de nummers aan de achterzijde van uw t-shirt. Centreer de getallen in het midden van het shirt als ze op een trui verschijnen. Ijzer op nummers volgens de aanwijzingen op de plakvlieseline.

4 Gebruik de ijzer-on letters om je naam te bevestigen. Centreer de letters van uw naam op de achterzijde van uw t-shirt, zodat ze zich uitstrekken over je schouders. Volg de aanwijzingen op de verpakking bij het strijken van de letters op zijn plaats. De achterkant van het t-shirt ziet er nu als een trui.

5 Gebruik gezwollen textielverf om de elementen van uw ontwerp te schetsen. Met behulp van textielverf helpt sluit de design elementen op zijn plaats. Laat de verf volledig droog is voor het dragen van het shirt.

Hints

  • Kies kleuren die gelijk of soortgelijk zijn aan het team u schragen.
  • U kunt ook gebruik maken van een baseball shirt of V-hals in plaats van een duidelijke t-shirt.
  • Bij het gebruik van afbeeldingen of ontwerpen online hebben gevonden, zorg ervoor zich te houden aan eventuele gebruiksbeperkingen of auteursrechten.