Hoe maak je een Sport Invent

Hoe maak je een Sport Invent


Van snowboarden voetbal, werd elk spel uitgevonden door iemand. Nieuwe sporten worden voortdurend uitgevonden door actieve personen over de hele wereld. Soms is een nieuwe sport is eenvoudig een combinatie van latente sporten, zoals Wallyball. Wallyball werd in 1979 uitgevonden door de combinatie van aspecten van racquetball en volleybal. Als alternatief kunnen nieuwe sporten ook worden uitgevonden door het samenstellen van een geheel nieuwe reeks acties en regels. Het belangrijkste is echter dat de nieuwe sport biedt plezier en fysieke activiteit.

instructies

1 Maak een lijst van sporten die je al genieten van het kijken of het spelen. Naast elke sport, maak een lijst van apparatuur die wordt gebruikt tijdens het spel en de basisregels. Denk na over wat aspecten van elke sport, en de apparatuur, misschien wel te combineren met elkaar. Zo werd snowboarden opgericht als een combinatie van skateboarden en skiën, terwijl de disc golf (ook bekend als "Frisbee golf") in combinatie golf en de kunst van het gooien van een vliegende schotel.

2 Opstellen van een basislijst van doelstellingen en regels als je eenmaal welke apparatuur en sportieve ideeën die u wilt gebruiken hebben bepaald. Maak het doel van het spel duidelijk. Regels kunnen losjes worden gedefinieerd op het eerste, en verfijnd als het spel wordt getest.

3 Verzamel de benodigde apparatuur en genoeg mensen om de sport te testen. Leg de basisregels van het spel, samen met de doelstelling, en hoe de sport is bedoeld om te worden gespeeld. Begin het spelen van het spel en vragen over de regels of procedures te beantwoorden als ze zich voordoen. Maak van de gelegenheid om te praten over nieuwe regels, of aanpassingen aan het spel, met de deelnemers, en verfijnen van de sport als je speelt. Let op eventuele nieuwe regels ontwikkeld in de loop van het spel en bij te werken overzicht van de nieuwe sport om te helpen u eventuele wijzigingen in de loop van de volgende onthouden "de praktijk."

4 Verzamel groepen van mensen om de nieuwe sport zo vaak spelen als mogelijk te maken. Videotape de spellen en post ze online forums en social networking sites om te helpen uw nieuwe sport aan populariteit winnen.

5 Verfijning van de regels en procedures op een permanente basis. Vergeet niet dat veel professionele sport werken hun reglementen op een regelmatige basis en uw nieuwe sport mag niet anders zijn.