Hoe maak je een sport-agent

Hoe maak je een sport-agent


Als je een begaafd atleet op zoek naar uw sport talent om te zetten in een carrière, de eerste stap is om een ​​gerenommeerde sport-agent te vinden. Een agent kan onderhandelen over contracten, vinden tryouts en erachter te komen hoe u op de markt te coaches en recruiters. Bij het kiezen van een sport-agent, moet je iemand gerenommeerde die de ervaring om je carrière te nemen naar het volgende niveau is te vinden. Met de juiste training, de juiste agent en genoeg talent, kunt u uw droom om een ​​professionele atleet uitkomen.

instructies

1 Zoek een directory van agenten voor uw specifieke sport. Er zijn verschillende mappen die u namen geeft en contactgegevens van ervaren en erkende sport agenten. Je kunt zoeken op sport, het land en de stad in om een ​​agent die zal werken voor u te vinden. Sommige agenten zullen alleen richten op de grote sporten van basketbal, voetbal en honkbal, terwijl andere sporters op alle gebieden zal vertegenwoordigen.

2 Hoe maak je een sport-agent

Maak een lijst van agenten u wilt zodat u makkelijk later contact met hen opnemen.

Maak een lijst van agenten die veelbelovend lijken. Doe een web zoeken naar de agenten je denkt dat potentieel hebben. Dit is een effectieve manier om een ​​flagrante gebreken te ontdekken door het lezen van opmerkingen of klachten die mensen hebben gemaakt over de agenten in het verleden.

3 Neem contact op met de agenten die veelbelovende per telefoon of e-mail lijken. Wees bereid om hen te praten over uw statistieken, zoals lengte, gewicht, en on-ervaring in het veld. De eerste keer dat u contact met deze middelen u misschien alleen maar door naar de secretaris. Wees geduldig en je moet uiteindelijk door naar de agent.

4 Hoe maak je een sport-agent

Stel vragen om te leren over wat een agent die u kan bieden.

Wees niet bang om vragen te stellen. Immers, de agent werken om uw carrière verder, zodat u willen ervoor zorgen dat ze weten wat ze aan het doen zijn. Vraag hen hoeveel ze kosten, die zijn enkele van hun huidige en voormalige klanten, en wat voor soort opleiding en ervaring die ze hebben.

5 Maak aantekeningen over wat elke agent zegt. Dit zal u toelaten om te vergelijken en het contrast van de agenten met u te praten, evenals herinneren informatie ze je vertellen, zodat u het materiaal later kunnen bekijken.

6 Controleer de informatie die de agenten geven. Zorg ervoor om te controleren of ze echt afgestudeerd aan de universiteit ze zeiden dat ze afgestudeerd aan en hebben alle van de erkenning die ze beweren te hebben. Als ze hebben gelogen over een van deze dingen, neem ze uit uw lijst.

Hints

  • Als je een middelbare school atleet, niet ondertekenen met een agent als u van plan op het spelen op de universiteit. Je zult je in aanmerking komt te verliezen om te spelen als je een agent.
  • Wees beleefd bij het gesprek met agenten. Het kan enkele pogingen duren voordat u daadwerkelijk aan de agent praten. Heeft niet elke dag te bellen, en zorg ervoor dat zowel de agent en de secretaris van de agent voor het nemen van uw gesprek of het beantwoorden van uw e-mail te bedanken.