Hoe maak je een Spinning Reel Spool

Als u een frequente visser bent, hoeft niemand te vertellen dat je waarschijnlijk een paar keer zou moeten veranderen uw lijn tijdens een bepaald seizoen. Zoals met alles, slijtage na verloop van tijd vermindert de sterkte van je lijn. Als u wilt voorkomen dat u dat spreekwoordelijke "degene die wegging" verhaal te vertellen, er is geen tijd als het onderhavige om het uit te wisselen. Versleten of oude lijn zal de kans dat je de vis die bijt niet zal vangen toenemen.

instructies

1 Verwijder je oude lijn van uw spinnen haspel.

2 Controleren om te zien welke richting je spinning reel draait wanneer afgehaspeld in een vis. Dit zal bepalen hoe je je nieuwe lijn moet worden meegenomen in de paal. Als uw spinning reel met de klok mee draait, waarvan de meeste te doen, moet je de lijn van de spoel worden meegenomen in de haspel in deze richting. Natuurlijk, als je reel tegen de klok in draait, moet u de lijn voeden de spoel in die richting.

3 Voed het einde van uw nieuwe lijn door de gidsen voor de haspel. Voordat koppelverkoop het af, til de beugel en voeding van de lijn in de spoel van de haspel. Bind het af en laat de beugel.

4 Reel in een paar voeten van uw nieuwe lijn, waardoor het strak, en dan stoppen.

5 Verlaag uw hengel in de richting van de nieuwe spoel. Je moet om te controleren hoe het op de haspel wordt gevoed. Als het knikken en wendingen, moet u de spoel aan te passen en hoe het wordt gevoed.

6 Doorgaan om haspel in uw nieuwe lijn totdat er slechts ongeveer een kwart van een duim tussen de gespoelde lijn en de velg.

Hints

  • Bij de koppeling van de nieuwe lijn naar de spoel van uw spinning reel, gebruiken een soort van knoop je je comfortabel voelt. De meeste mensen raden een platte knoop, maar als je er een hebt gevonden met minder slip, voel je vrij om dat te gebruiken.
  • Wees voorzichtig niet om jezelf te bezuinigen op de vislijn.