Hoe maak je een Spinning Elbow

Hoe maak je een Spinning Elbow


De draaiende elleboogstoot kan een effectieve techniek voor zelfverdediging of tijdens wedstrijden dat dergelijke technieken toe te staan. Echter, zonder de juiste training dergelijke technieken dat de aanvaller nodig hebben om zijn rug op zijn tegenstander te zetten kan men tot contra-stakingen te openen. Deze stakingen kan aanvallen van de zijkant, boven of worden gebruikt als een hakken of snijden staking. Om effectief te kunnen slaan met een draaiende elleboog moet je in staat zijn om het instinctief gooien.

instructies

Zorg dat u weet wanneer is het passend

1 De draaiende elleboog techniek wordt het meest gebruikt tijdens de up-close-and-persoonlijke concurrentie, als je tegenstander is in krap. Deze techniek, samen met technieken zoals het kruis of uppercut, is ontworpen om gebruikt te worden in close-quarters combat als je tegenstander is bijna op de top van je. Probeer nooit te bereiken met de spinnen elleboog, omdat het vermogen verliest en kan je kwetsbaar vertrekken.

2 Spinning elleboog stakingen zijn het meest vaak gegooid met behulp van je achterste elleboog, omdat het draaien van uw lichaam wordt gebruikt om energie op te wekken. Deze technieken worden vaak gebruikt als een teller van een tegengestelde stoot of trap toe en zijn opgenomen als volgt door middel van het blokkeren van deze technieken. Stap over het lichaam van je tegenstander en draai je voorste voet totdat uw hiel wordt geconfronteerd met je tegenstander. Draai je lichaam totdat u uw aanvaller kunt zien als je ronddraaien.

3 De verwoestende kracht van het draaiende elleboogstoot wordt gegenereerd door de rotatie-kracht van je heupen draaien van de richting van je tegenstander, maar een kritisch aspect van de techniek is om je heupen en schouders in lijn te houden met elkaar. Zorg ervoor dat je schouders niet sneller dan je heupen te draaien, en direct boven hen blijven te allen tijde. Het is belangrijk om je elleboog beweging getimed met het draaien van uw heupen te houden, sinds de lancering van de techniek te snel zal de opgewekte energie te verminderen en opent u tot een tegenaanval.

4 Een van de grootste voordelen van de spinnen elleboog is haar misleidende karakter, omdat een tegenstander vaak niet zien aankomen. Oefen het gebruik ervan in combinatie of als een tegenaanval. Een effectieve manier om de techniek is een nauwe kick teller met een blok, punch, spinnen elleboog techniek. Het blok zal u houden van het krijgen hit, terwijl de daaropvolgende punch de afstand wordt gesloten tussen jou en je tegenstander. Oefen met een vertrouwde partner en, indien nodig, bij een lage snelheid, totdat je zeker weet dat je de techniek te gebruiken. De draaiende elleboog zal een favoriet onderdeel van uw martial arts arsenaal geworden.