Hoe maak je een Softball Lineup Card voor Mensen maken

Hoe maak je een Softball Lineup Card voor Mensen maken


Je moet verschillende overwegingen rekening te houden bij het maken van een batting line-up voor een softbal team. Eerst en vooral is wat voor soort van competitie is is.There verschillen zijn in de line-up-waardoor voor fast-pitch en slow-pitch softbal. Fast-pitch softbal wordt gespeeld net als honkbal, en heeft vergelijkbare strategieën gebruikt, zoals steelt, gors en druk op en loopt. Slow-pitch softbal heeft meer een soort "swing-van-je-hielen" van het spel, waar iedereen probeert om een ​​home run bij elke bij-knuppel. Neem al deze factorsinto rekening bij het opstellen van een softbal lineup kaart.

instructies

1 Bepaal wie uw beste hitters zijn, ofwel zoveel contact of het vermogen betreft. Een lijst van uw beste all-around derde in de line-up hitter, uw tweede beste slagman vierde en de derde beste slagman in de vijfde plek.

2 Bepaal uw beste overall contact hitter en een lijst van hem als je leadoff hitter. Beslissen wie is uw tweede beste contact hitter of, als je speelt fast-pitch softbal, iemand die de knuppel goed behandelt, heeft genoeg snelheid van het raken in een dubbelspel te houden en kunnen voorzien in een af ​​en toe een stootslag wanneer de situatie daarom vraagt het. Vleermuis die persoon in de tweede plek.

3 Vul de rest van je opstelling volgens het raken van het vermogen. Lijst uw zwakste hitters onderaan de opstelling die, afhankelijk van de regels, ofwel negen of 10 plekken op te vullen zijn.

4 Sla een fatsoenlijk contact hitter die wat snelheid als de laatste slagman in de line-up heeft; Soms zal dat beslag leiden uit een inning en te krijgen op basis voorsprong van de betere hitters aan de bovenkant van de line-up, dus je wilt iemand die zich goed gedraagt ​​op de basis paden.

Hints

  • Laat geen persoonlijke relaties in de weg staan ​​van het maken van uw lineup kaart. Leg je beslissingen, als je moet, op een manier om een ​​gevoel van het krijgen van pijn te voorkomen.