Hoe maak je een Softball Glove Draai

Hoe maak je een Softball Glove Draai


Na verloop van tijd, softbal handschoenen beter en slechter op hetzelfde moment. Ze kunnen beter als ze meer gebroken, en dus makkelijker te vangen met te krijgen. Maar ze kunnen erger omdat de leren veters zal uitrekken, waardoor een losse handschoen. Een losse handschoen is niet alleen moeilijk te vangen met - het kan ook gevaarlijk zijn, zo hard getroffen ballen door een losse handschoen kan schieten en druk op de speler. Het aanhalen van een softbal handschoen is onderdeel van de reguliere preventieve onderhoud voor de handschoen.

instructies

1 Zoek het gebied van de handschoen waarin de leren veters los zijn geworden. Dit is geen reden tot ongerustheid, omdat de meeste handschoen veters zal los in de tijd en door voortdurende gebruik. Terwijl de handschoen heeft veters lopen in vele richtingen, het meest waarschijnlijk de veters alleen moeten worden aangescherpt in een paar locaties.

2 Ontkoppelen de knoop op de kant aan de achterkant van de zak van de handschoen. Deze dunne kant loopt rond uw zak, is het daardoor versterken. Wanneer de knoop is ongebonden, trek beide uiteinden zo hard als je kunt en retie de kant met een platte knoop of een dubbele knoop. Soms, zult u niet in staat zijn om de kant helemaal te trekken. Dit is een goed teken, want het betekent dat de kant is veilig en de knoop is gewoon los.

3 Ontkoppelen de knoop in de veter op iets meer dan je duim. Deze kant wordt doorgelust de handschoen op een houder voor je duim te vormen en vaak moet worden aanscherping. Trek aan de kant door middel van de handschoen om de grootte van de duim loop je het meest comfortabel te maken, en bind het vast met een platte knoop of een dubbele knoop.

4 Onderzoekt de knopen langs de duim en de achterzijde van het kind vinger van de handschoen. Deze veters doorkruisen over de bovenkant van de vingers van de handschoen en zorgen voor een strakke web in de handschoen. Als deze knopen zijn losse, los te maken elk van hen, trek de kant zo strak mogelijk en retie ze in een dubbele knoop of een platte knoop.

5 Onderzoek uw handschoen na elke periode van langdurig gebruik te bepalen of de kant knopen zijn nog steeds strak en stevig. Zo niet, dan los te maken hen en draai ze weer.