Hoe maak je een snowboardleraar in de Verenigde Staten van Amerika Word

Hoe maak je een snowboardleraar in de Verenigde Staten van Amerika Word


Het enige slechte ding over een snowboard vakantie is dat het komt tot een einde. Waarom geen stap buiten de doos en zet uw wintervakantie in een seizoensgebonden baan? Als u op zoek bent naar een leuke en lonende manier om je tijd te maximaliseren op de hellingen, ontmoet fantastische mensen en leven in een aantal van de planeet mooiste plekken, uitgegroeid tot een snowboardleraar. Tuurlijk, zullen de meeste mensen niet denken als een carrièrestap, maar er is eigenlijk veel meer aan het worden een snowboardleraar in de Verenigde Staten dan gewoon opdagen op de berg en het spelen in de sneeuw.

instructies

Word snowboardleraar in de Verenigde Staten

1 Leer de basis van een gecertificeerd snowboardleraar door het nemen van lessen voorafgaand aan het zoeken naar werk. Zo niet, zorg ervoor dat u bent een bekwame ruiter als autodidact. Het is raadzaam om minstens enkele jaren (3-5) vast rijgedrag te doen voordat u officieel anderen leren. Zoals het spreekwoord zegt: "Je hebt om te leren hoe om te kruipen voordat je kunt lopen."

2 Bereid uw CV / CV voor het aanvragen van de baan. Op dezelfde manier, kennis te maken met snowboard instructeur beleid op het bergdorp u van plan bent om te werken voor. Sommige berggebieden strikte handhaving verschijning normen (bijvoorbeeld gezichtshaar, haarlengte, tatoeage en piercing beperkingen) en ander beleid dat uw kansen op het juiste werk vanaf het begin zou kunnen teniet doen.

3 Maak contact met de snowboard bestuurder of sneeuw sportschool kantoor door het bijwonen van een pre-season jobbeurs. Elk jaar, meestal ergens tussen september en november, berg resorts houden het inhuren van beurzen voor nieuwe medewerkers in verschillende afdelingen. Voor de meeste seizoensgebonden banen, gewoon het bijwonen van de jobbeurs zal ruimschoots de gelegenheid om een ​​baan te beveiligen geven, maar snowboard instructie in de Verenigde Staten wordt steeds meer en meer concurrerend. Een e-mail verzenden of zelfs op voorhand te bellen en het plannen van een korte face-to-face ontmoeting met het hoofd van de sneeuw sportschool (alleen maar te zeggen "hallo" en express rente) kan je een voordeel geven.

4 Woon een pre- of vroeg-seizoen rijden kliniek. Het wordt gebruikelijk sneeuwsportscholen de algemene verhuren reële omzeilen (zoals vermeld in stap 2) en het verzamelen van potentiële docenten voor een prognose "on-hill beoordeling." Ongeacht of het bijwonen van de normale verhuren beurs is nodig, omdat een nieuwe "instructeur-to-be," je nodig hebt om tijd te besteden rijden met een gecertificeerd lid (s) van de snowboard School (1-3 dagen) een referentie te geven als uw snowboarden vaardigheden. Leg niet te veel druk op jezelf, maar zeker proberen om de gecertificeerde personeel dat je een competente rijder en even enthousiast over hoe u een snowboardleraar te tonen.

5 Voer adequaat tijdens de on-hill assessment. Veel plezier daar, maar benaderen het rijden taken met een zekere mate van focus en ernst. Als je wordt gevraagd om een ​​manoeuvre je nog nooit hebt geprobeerd te proberen, geen stress uit. Probeer het eens en doe je best. In de meeste gevallen zult u niet worden verplicht om veel meer dan basic rijtechniek te geven (dwz gecontroleerd slipte bochten en / of carving).

6 Aangenomen worden. Ervan uitgaande dat alles goed is gegaan met de on-hill assessment en u tonen bewonderenswaardige persoonlijkheidskenmerken van een snowboardleraar (vooral geduld, vriendelijkheid en een passie voor het rijden), is het tijd om te proberen op de jas van uw nieuwe instructeur en krijg je foto genomen voor een seizoen- passeren!

7 "Shadow" gecertificeerde instructeurs. Eenmaal aangenomen, zal u gevraagd worden om op zijn minst een paar dagen door te brengen en / of een bepaald aantal uren observeren (en soms deelnemen aan) lessen. Dit is van onschatbare waarde voor je ontwikkeling als een snowboardleraar in de Verenigde Staten, dus let en te absorberen zo veel mogelijk informatie. Meer informatie over de juiste les structuur, de klasse-organisatie, time management en terminologie. Het bespreken en het maken van aantekeningen nadien met de gecertificeerde instructeur (s) die u in de schaduw kan zeer nuttig zijn.

8 Aankoop en / of lees de officiële leermiddelen voor de Amerikaanse Vereniging van Snowboard Instructors (Core Concepten voor Snowsports Instructors en Snowboard Instructor's Guide). Een DVD met de titel, wordt "A Focus op Riding" ook een aanrader. Deze stap kan worden uitgevoerd op elk moment tijdens het proces om een ​​snowboardleraar in de Verenigde Staten, maar te wachten tot na ingehuurd vaak geeft u toegang tot training materialen op de snowboardschool kantoor gratis.

9 Hone uw onderwijs en technische rijvaardigheden gedurende het seizoen door het uitgeven van zo veel tijd in de bergen mogelijk, zowel onderwijs als free-riding.

10 Gain officiële instructie referenties om meer geld te verdienen en te beveiligen toekomstige werkgelegenheid. Het komt steeds vaker voor de top-betalende en meest gerenommeerde snowboard scholen om certificeringen nodig voorafgaand aan het inhuren. Echter, als je geen ervaring en / of certificeringen hebben veel snowboard scholen zijn zeker bereid om u een schot als je oprechte belangstelling tonen, beschikken over de juiste persoonlijkheidskenmerken en kan bewijzen elementaire manege vermogen.

Hints

  • Houd in gedachten, alleen maar omdat je denkt (of je bent) een goede snowboarder, hoeft niet per se in aanmerking komt om te instrueren. Het bezitten van geduld, een goed begrip van de technische raad van bestuur en het lichaam mechanica, kennis van de American Association of Snowboard Instructors (AASI) methodiek --- evenals een algeheel gevoel van verantwoordelijkheid voor de studenten, de veiligheid van de bergen en respect in de richting van het milieu --- zijn allemaal integraal aspecten aan het worden een snowboard instructor.Becoming een snowboardleraar is een geweldige manier om je eigen techincal manege vermogen te verbeteren. Afgezien van tonnen van de tijd op de heuvel (in potentie meer dan 150 dagen van het rijden in een normaal seizoen), dan heb je de mogelijkheid om een ​​groot aantal vaardigheden van gekwalificeerde, ervaren ruiters leren door middel van training klinieken en terloops versnipperen elkaar in je vrije time.There is een fijne lijn tussen plezier en verantwoordelijk als een snowboardleraar. Instrueren van snowboarden is een enorm leuke en lonende ervaring, maar het vereist professionaliteit als elke andere baan op de planeet. Als een snowboard instructeur, bent u het "gezicht" van de berg resort. Resort management leunt zwaar op snowboard instructeurs om gasten vertrekken met een positieve indruk. Uiteindelijk, het is niet allemaal "fun en games," maar maak je geen zorgen ... het is het grootste deel van de tijd, vooral als je van de klok!