Hoe maak je een sneeuwscooter aandrijfriem Vervang

Hoe maak je een sneeuwscooter aandrijfriem Vervang


De secundaire koppeling van een sneeuwscooter aandrijving dient als een werkwijze om goed evenwicht de juiste overbrengingsverhouding van de belasting. Het gebruikt een helling en springt de drijfriem zich van het midden van de koppeling naar de buitenrand. Een versleten riem kan een aanzienlijke vermindering van de kracht en de prestaties van de slee. De aandrijfriem moet elke 1.200 tot 1.500 mijl worden veranderd. Het veranderen van de aandrijfriem op een sneeuwscooter is eenvoudig volgen van een aantal eenvoudige stappen.

instructies

1 Open de motorkap.

2 Zoek de drive koppeling assemblage. Het is gelegen aan de linkerkant van de motor. Verwijder de riem deksel van de slee. De primaire koppeling is aan de linkerkant, en de secundaire koppeling is gepositioneerd aan de rechterkant.

3 Pak de binnenkant schijf van de secundaire koppeling met uw linkerhand. Draai de schijf tegen de klok in terwijl u de koppeling geopend. Dit zal de spanning van de riem los. Trek de gordel uit en weg van de secundaire koppeling en haal hem uit de primaire koppeling montage.

4 Line-up van de nieuwe riem, zodat u het schrijven op de buitenzijde van de band kan lezen. Moet de gordel om de primaire koppeling. Leid de riem over de schijf op de secundaire koppeling, beginnend bovenaan wijzerzin totdat de band op zijn plaats wordt geduwd.

5 Vervang de koppeling vast en sluit de kap.

Hints

  • Zorg ervoor dat u de juiste vervangende band te gebruiken voor uw slee. Altijd een reserve band tijdens het rijden in het geval je toevallig aan je riem te breken op het spoor.