Hoe maak je een Smoking Patch Rash Stop

Een van de beschikbare om mensen te helpen stoppen met roken opties is om een ​​transdermale nicotinepleister dragen. De 'smoking patch', zoals het soms wordt genoemd, brengt kleine hoeveelheden nicotine die door de huid worden opgenomen om te helpen de roker geleidelijk aan zijn verlangens te overwinnen voor nicotine. Echter, kan huidirritatie of uitslag een van de neveneffecten geassocieerd. Met behulp van de patch correct kan helpen stoppen met roken een patch uitslag.

Stap 1

Reinig het gebied van de huid met water waar je zal worden het plaatsen van de nicotine patch. Het plaatsen van een patch op een schone gebied van de huid kan het risico op een uitslag verminderen. Vermijd het gebruik van geparfumeerde zeep, lotions of crèmes die de huid verder kan irriteren.

Stap 2

Draai plaatsing plaatsen op je lichaam. De American Academy of Family Physicians legt uit dat de medicijnen op elk gebied van de huid tussen je taille en je nek kan worden geplaatst. Huiduitslag zal opruimen sneller als je niet de patch te gebruiken op dezelfde plek, dag na dag.

Stap 3

Gebruik de nicotine patch betrekking op bijwerkingen zoals huidirritatie te voorkomen. De meeste stoppen met roken patches kunnen worden gedragen tussen de 16 en 24 uur. Het verlaten van een oude patch op langer dan dat kan irritatie of huiduitslag veroorzaken. Zet op een nieuwe pleister op basis van uw cravings en de instructies die met het product.

Tips

  • Verwijder de pleister van de huid als u een ernstige huiduitslag en zwelling te ontwikkelen. de geïrriteerde huid met water te spoelen en te wachten om te zien of de roodheid en zwelling afneemt. Symptomen die langer dan 24 uur kan betekenen dat u allergisch één of meer van de ingrediënten in de medicatie.
  • Stop het gebruik van nicotinepleisters als de irritatie van de huid te veel last. Kies een stoppen met roken product zoals nicotine kauwgom of nasale sprays die dezelfde functie vervullen, maar in een ander formaat.

Wat je nodig hebt

  • Stoppen met roken producten